beyler, jenerasyon değişiyor sizin ilgi duyduğunuz şeyleri takip edemiyoruz ilgi odağımız aynı değil.
tt listesinde yok, aratıyorsun birşey çıkmıyor neyin ne olduğunu konunun içine ekleyin en azından bir link falan koyun kocamanlar yabancı kalmasın.
Taha Duymaz hakkında sizlerin düşüncesi nedir?
29
●722
- 07-06-2020, 17:15:48Taha duymaz hakkında bir şey savunmayacağım fakat 1.5 milyonluk full aktif instagram sayfasına 2 bin liraya reklam almak normal bir fiyat neden insanların gözüne bu kadar battı?
en basitinden danla b.... (17 bin TL) murat ö... (20 bin TL ) alındığı söyleniyor normal fiyat bunlar. "Devlete vergisini vermek şartıyla" - 07-06-2020, 17:16:18bence güzel bir içeriği vardı fakat baydı cidden saçma sapan duygu sömürmeleri falan ulan o tepsiyi nasıl o hale getirmiş onu anlamaya çalışıyorum halaBoby adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 07-06-2020, 17:16:26Beni pek ilgilendirmez herkes kendi ekmeğini yer fakat gördüğüm kadarıyla gönderilen ürünleri kullanmayıp eski ürünler ile prim kasmaya çalışan kendine iphone 11 hediye eden çağrının sayfasına attığı yoruma prim kasma gibisinden yorum yapması kendisinin nasıl bir kişiliğe sahip olduğunu ortaya koyuyor ve insanlara 2k kazanıyorsun dediği için küfür etmesi insanlar yalan söylemiyor kardeşim hikaye başı 2k para alıyorsun günde 2,3 reklam vergi vermiyorsun 6k para alıyorsun kullandığın caydanlığın sapı yok, tepsi tava eğri insan merak ediyor bu aldığın paralar nerelere gidiyor ?
- 07-06-2020, 17:16:59Bilerek yamuk tepsiyle yemek yapmayı kendini acındırarak show haline getirdi ne kadar fakir olursa olsun bir tepsi ne kadar ? Buna acıyanlar yardım etmek isteyenler 10 tane tepsi göndersinler ozaman
- 07-06-2020, 17:17:45Ne olursa olsun bu bir çocuk ve hata da yapabilir yanlışta.Yaptığı seylerin doğruluğunu yanlışlığını tartışmak doğru değil bana göre.İkincisi malesefki gunden gune toplumumuzda artan bir LİNÇ kültürü oluşmaya başladı.İnsanları linç etmeyi ne kadar çok sevmeye başladık.Yapmayın dostlar yapmayın bizim değerlerimize yakışmıyor...
- 07-06-2020, 17:18:39Üyeliği durdurulduBugün duydum forumda babamın oğlu değil içerikte çok önemli değil
klasik parayı bulup bozulan tiplerden
Ağlamasına gerke yok yaptığı işten madem zevk alıyor devam etsin - 07-06-2020, 17:18:53Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.Ne bileyim hocam yeni kalktım 😁 Görünce açayım dedimOziyWeb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kendi yorumumu katıyorum.
2019 yılından beri tepsinin yamuk olduğunu söylüyorlar.
Abi bir tepsi ne olursa olsun yani balyozla vurman lazım ki o kadar yamulsun.
Hesabı kapatılınca ne olursa olsun yok ben o 2000 i annn. verdim diyip tepki çekince de özür dileyip tamam ya sıkıntı yok dememiz kadar saçma olay.
Sürekli küflü bozuk şeyleri kullanıyor bunu dile getiriyoruz bu sefer millet belki marketten tarihi yakın olan şeyleri ucuza alıyorlardır diyorlar.
İPhone 11 hediye ediliyor neymiş İPhone zormuş kullanması 😁 sanki atomun parçacıklarını ayıracak.
Neyse ya o bu değilde banane kim ne yapıyorsa yapsın 😁 - 07-06-2020, 17:38:10Bizim insanların hassas olduğu ve duygularının rahatça istismar edilebileceği üç alan var. Taha da bu ikincisini kullandı.
1-Din
2-Fakirlik edebiyatı
3-Atatürk
klasik parayı bulup bozulan tiplerden