• 27-05-2020, 16:55:14
    #1
    Merhaba;


    Bilgi içerikli bir sitem var ve yakın zamanda .com domainden .net domaine geçtim.

    Site normalde 2015 ten beri açık, ancak 26.09.2019 ayında .net domaine geçtim, yönlendirme vs ile.

    son 7 günlük veriler:https://prnt.sc/sosfci
    son 30 glünlük veriler: https://prnt.sc/sosg55
    son 1 yıllık veriler:https://prnt.sc/sosgx7
    premium eklendi:WP Fastest Cache Premium
    son 30 gün ziyaretçi kaynakları: https://prnt.sc/sosros (sosyal medyanın hemen hemen hepsi pinsert)
    Adsense: Kendi site adsensi var ve epeydir ödeme alıyorum.
    adsense alınan ödemeler: adsense 2017 açılışlı
    https://prnt.sc/sostrd
    https://prnt.sc/sostz4
    https://prnt.sc/sosu3v

    adsense kazançlar
    https://prnt.sc/sosuoo

    reklam dengesini kaldırmasalardı günlük kazanç 10 liraları bulmuştu, biraz özenle çok iyi kazandırır

    makale sayısı: 716 özgün yazılış makale bulunuyor. 2017 sonrası site bendeydi ve tamamına yakınını kendim yazdım, bir kısmını satın aldım.

    Geçmişte seo ayarı yapmıştım 2k yı geçmiştim ziyaretçi, ilgilenmeyince ve dosyaları sıfırlayınca gitti.


    Oyuncu bilgisayarı almayı düşündüğüm için satmayı düşünüyorum.
  • 27-05-2020, 17:00:49
    #2
    Platin üye
    sayfa TO çok düşük en kısa sürede optimize etmelisisin ,
  • 27-05-2020, 17:25:47
    #3
    kadersiz35 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    sayfa TO çok düşük en kısa sürede optimize etmelisisin ,

    1.16 değil hocam gerçekte, bir ara youtube kanal baladım orası düşürdü, normal %2-4 arası

    budün verisi:https://prnt.sc/sotffz
    dünün verisi:https://prnt.sc/sotfnj
    son 7 gün verisi: https://prnt.sc/sotftk
  • 27-05-2020, 17:59:00
    #4
    SEO Expert
    bu tür siteleri satmak iyi fikir değil, çünkü sana göre oldukça değerli iken, r10'dakiler genelde sadece gelire bakar, mesela benim bir sitem var, her bir içeriğini hazırlarken epey emek harcıyorum, normalde 600 liraya bile hazırlamam bir içeriği, ancak piyasada 5-10 TL olarak değer biçiliyor bu makalelere.
  • 27-05-2020, 18:02:13
    #5
    Rothstein adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    bu tür siteleri satmak iyi fikir değil, çünkü sana göre oldukça değerli iken, r10'dakiler genelde sadece gelire bakar, mesela benim bir sitem var, her bir içeriğini hazırlarken epey emek harcıyorum, normalde 600 liraya bile hazırlamam bir içeriği, ancak piyasada 5-10 TL olarak değer biçiliyor bu makalelere.

    notbook var hocam onu sağlam bir masa üstüne dönüştürmem lazım. şu günlerde en mantıklısı eldeki nakiti harcamadan bunu yapmak. başka bir sektöre yöneleceğim. Bu nedenle sağlam bir pc lazım. Makale konusunda sıkıntım yok. Siteyle ilgilensem daha çok getirir doğru, aylık 300 sabit verdiğide oldu ancak ilgilenemiorum.