akin_erdik adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
Ek olarak, sadece ödeme sistemiyle bitmiyor iş. Yukarıdaki arkadaşın bahsettiği gibi, Herhangi bir müşteri fatura gelmediği için şikayetçi olduğu zaman bittiğinin resmidir. Bu işe hevesliysen,Şahıs firması,
Sözleşme yapabileceğin ( seni mağdur etmeyecek ) Tedarikçi,
Muhasebeci,
Ticaret bakanlığı kaydı,
Esnaf odası kaydı şart.
E-imza ve E-fatura isteğe göre ama normal faturadan daha garanti çözümdür. E-imza 3 yıllık 250-300 TL bandında, E-fatura ise anlaştığın yere göre 5 kuruş ile 1 tl arasında değişir.
Noter işleri, İmza sirküleri, Muhasebeci, Vekalet, Şahıs firması, Esnaf odası kaydı, Ticaret bakanlığı kaydı, (e-fatura olacak ise) E-imza + E-fatura (kontör, anlaşmana göre ücret) Ortalama olarak 2-3 bin TL tutar.
Şahıs firmasını kendine ait bir evi gösterirsen, Stopaj derdin olmaz. Kiralık veya sana ait olmayan bir mesken gösterdiğinde, 3 ayda 1 stopaj giderinde olur.
E-ticaret sitesi, Logo, Xml v.b ücretleride anlaşmana göre karşıladıktan sonra, Piyasada çok fazla e-ticaret sitesi olduğu için özellikle reklam bütçesi ayırman gerek, Buda tamamiyle bütçe gücüne kalmıştır.
Vaktinizi aldıysam Özür diler, Hayırlı akşamlar dilerim