Ferah kokular çekin hocam, bir de su ile içini ıslatın, kafa pozisyonunuzu değiştiin. Dudaklarınızı büzün ardından yüzünüzü öne doğru gerin, derin bi nefes alıp nefesi burundan verin.
birde instagram sayfalarım varken hastanede ameliyat oldum 580klık hesaplardan dolayı tavrını gorsenız herkes yanıma geldi soruyordu vs şimdi selam bile vermiyrolar
İnsanlarda fibrokilomari diye adlandırdığımız kıliprominotis olan hastaların fiktirolina'dan sonra değişkenlik gösterebilir , bu sebepten dolayı mantikuliyavides dediğimiz olay meydana gelir akabinde c-koxiating denilen ufak hücrelerin hareket etmesiyle ağrının merkezi olan kolibiangris ağrıyı dengeler ve bu durumdan dolaı ertilokinpolirsa yoğunluğu buruna verir , neyse bayağı karıştırdım sanırım , hızımı alamadım.
Güzel Kardeşim Ağrıkesici iç başka tavsiyemde yok bilgim de
Geçmiş olsun öncelikle, tahmin edebiliyorum çektiğiniz ağrıyı. Umarım biran önce kurtulursunuz, öyle bir yazdınız ki resmen benim canım sıkıldı burada. Çok geçmiş olsun.