• 07-04-2020, 23:59:51
    #19
    Üyeliği durduruldu
    Sakın. Saçlarını seviyorsan sakın böyle birşey yapma. Ben yaptım bi daha çıkmadı bölge bölge
  • 08-04-2020, 00:02:16
    #20
    sosyaladres adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Çözüm yok malesef ne kullanırsanız kullanın dökülme durmuyor. Ben kazıttımda sıfırada vurdum hiçbişi olmuyor. Minoxil var dökülmeyi durdurup yeni saç oluşumu yapıyor ama hep kullanmalısınız. Zaten reçetede diyor kullanım bırakılınca dökülür diye. Günde 10 dakika zaman ayırmalısınız bende çok döküldü tepeler falan saç ektirecektim ama çok kötü duruyor. Şuanda minoxil ile günde 10 dakika ayırıyorum kelleşen yerler siyah siyah tüylendi bırakınca dökülüyor diyenleri dinleye dinleye kullanmamıştım. Keşke dinlemeseymişim hepsi üşengeç insanlarmış zaten dökülüyor kelleşiyorum günde 10 dakika kendime zaman ayıramıcaksam anlamı yok.
    Benim dökülme ideal seviyede seyrekleşme var fakat doktorların ve uzmanların söylediğine göre erkeklerde günde 80-100 tel dökülmesi normal bende o kadar dökülüyormu ondan bile emin değilim ben biraz değişiklik yapmak istiyorum bunun yanı sıra o küçük dökülmeyi de engelleyebilirsem diye araştırmalar yapıyorum.
  • 08-04-2020, 00:04:52
    #21
    mertzafer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    hocam korkuttunuz ya jilete değilde üç numaraya vururum kısaltırım en azından fakat erkeklerde kellik aileden gelen bir özellik diye biliyorum ve benim kel akrabam yok hiç yakın dereceden. Sadece babamın amcası var ondan da bana geçebileceğini sanmam
    Hocam yaşım 28, babamın yaşı 54 ama benden çok saçı var ayrıca ailede başka kelde yok benden başka ben o ırsi olayına inanmıyorum saça ne kadar iyi bakarsanız o kadar az dökülür ama dediğim gibi tavsiyem eğer uzun saçtan kısa saça dönecekseniz ve dökülme varsa önce doktora sonra tavsiye ettiği ilacı yada şampuanı kremi almak için eczaneye uğrayın
  • 08-04-2020, 00:05:25
    #22
    Üyeliği durduruldu
    mertzafer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Benim dökülme ideal seviyede seyrekleşme var fakat doktorların ve uzmanların söylediğine göre erkeklerde günde 80-100 tel dökülmesi normal bende o kadar dökülüyormu ondan bile emin değilim ben biraz değişiklik yapmak istiyorum bunun yanı sıra o küçük dökülmeyi de engelleyebilirsem diye araştırmalar yapıyorum.
    Banada normal dediler gördüm Keşke zamanında minoxil kullansaymışım. Üstleri tamamen kelleşen arkadaşım ise mavi su ile arkadan bağlamaya başladı sonra bende minoxile başladım. Ama mavi suya geçicem eczaneye geldi.
  • 08-04-2020, 00:07:01
    #23
    Allah rızası için hiçbir şey kullanma. Daha doğrusu ekstra birşey yapıp saçınla oynama. O dökülme normaldir ama anormal olmasını istiyorsan, takmaya devam edebilirsin ki şu anda benim eskiden yaptığım gibi bunu yapıyorsun. Bırak sadece kısa tutmaya çalış. Ustura ve saç çıkarıcılar ile ilgilenme
  • 08-04-2020, 00:15:54
    #24
    daha fazla döküldü bende
  • 08-04-2020, 00:59:03
    #25
    Saçınızı kazıtmak veya usturaya vurmak saç köklerinizi kalınlaştırmaz, güçlendirmez, dökülmeyi durdurmaz. Küçüklükten beridir her gün usturaya vursanız bile alakasız. Eğer genetiğinizde dökülme var ise dökülür. Tabii ki bu babam kel bende kel olacağım değil. Anneyede çekmiş olabilirsiniz. Dökülme kesilmez sadece yavaşlar bunuda takviyelerle sağlarsınız. Prp işlemi yaptırabilirsiniz. Prp yaptırıpta işe yaramadı diyenler düzenli bir şekilde yaptırsınlar en ufak faydayı en az 4. seanstan itibaren alabilirsiniz. Daha sorusu olan varsa alabilirim.
  • 08-04-2020, 05:46:08
    #26
    Cooper34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Virgül önemli fakat "ama" bağlacından sonra virgül kullanmak okumayı yavaşlatıyor, yani oradaki virgül gereksiz.
    Önemini o kadar anlamış olduk düşünün işte.
  • 08-04-2020, 17:47:36
    #27
    Eğer herhangi bir mineral vitamin sorunun yoksa çinko vs gibi, Erkek tipi saç dökülmen var ise genetik yapabileceğin şeyler sadece süreci uzatır.
    tek bir ilaç var saç dökümesini durduran propecia ydı sanırım oda testesteron hormonunu baskılıyor ne de olsa testesteron saç döker ostrojen saç çıkartır. Uzun vadede göğüs büyümesi gibi yan etkileri olabilir.

    Sana önerim saçlarını çok yıkamaman kaliteli bitkisel sabunlar kullanman ve çok stres yapmaman. illa dışarıdan müdahale edeyim istiyorsan dermaroller tarzı ürünler kullanıp saç hücrelerinin azda olsa beslenmesini sağlayabilirsin