Altın ve Dolar Almak Mantıklı mı? (zorunlu)
6
●264
- 04-04-2020, 08:41:55herkese merhaba, 2-3 ay sonra altın ve dolar olarak borç ödemem var elimde bir miktar nakit var ve geri kalanını da bir ay içinde tamamlayacağım, fakat gel gör ki altın her gün yükseliyor dolarda peşi sıra sürekli yükseliyor artık takip edemez olduk. Ekonominin daha kötüye gideceği artık kaçınılmaz bir gerçek ama yine de bir ümit altın döviz düşer mi diye düşünüyor, kısa süreli de düşse hemen çevireceğim ama göstergeler hiçte iç açıcı değil. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yorumlarını yazabilir mi fikir edinmem açısından.. 3 ay içinde daha ne kadar yükselir? ve kısa süreli de olsa düşüşler olabilir mi?
- 04-04-2020, 08:54:1810 bin dolar civarı paradan bahsediyorum hocam, al sattan anlamam o yüzden he zarar edebilirim )) .. amacım en az zararla borcumu ödemek ama işte çok hızlı yükseliyorlar bu yüzden fikir lazımesparko adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 04-04-2020, 08:55:23257 - 355- 475 - 520 tl örnek çeyrek altın, hiç indiğini görmedim.Hocam bu işler biraz karışık size bitcoin örneği vereyim ripple 0.27 iken kucuk yatırım yaptım artar diye baktım 1 2 ay aynı seviyede gitti bende bıraktım takip etmeyi 1 yıl bekledım bakmadım bile 1 yıl sonra baktıgımda 0.29 du hiçbirşeye değmedi.Örneğin ben 1 yıl degılde 7 ay snra cekılsem ripple 7 orana yukselmıs o aralar karında karını yapıcaktm.Burada kimse size su kadar artıcak yada dusucek dıyemez hocam buna en dogru kararı sız verebılırsınız bu konuda temkınlı olmakta yarar var.
- 04-04-2020, 09:03:42hocam haklısınız ivme yukarı yönlü fakat 2-3 hafta önce altın 330 dan çat diye 299 a indi sonra tabi gün gün yine yükseldi hala yükseliyor. aslında böyle bir aralık olsa işimi görecek, ama olmaya bilir deşuan olduğu gibi her gün üstüne koyup geri hiç gitmeyebilir o zaman hapı yuttuk)k2an adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle