• 03-04-2020, 14:11:42
    #1
    Herkese iyi forumlar dilerim.

    Bir blog sitesi kurduk, içerisi boş; şuan bakım moduna aldık. Başlangıç için 100 adet içeriğimiz hazır.

    Soru:

    - İçeriklerin hepsini girdikten sonra mı siteyi bakım modundan çıkartıp yayına alalım?
    - Site yayında olsun içerikleri teker teker mi girelim?

    Her iki sorununda; nedenleri, olumlu - olumsuz etkilerini yazabilir misiniz?

    İsteyen kişiler özel mesaj ile dönüş yapabilir.

    Yardımcı olan herkese teşekkür ederim.
  • 03-04-2020, 14:14:29
    #2
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    En doğrusu ve tek doğrusu var hocam siteyi yayınlayın, tüm içeriği zamanlayın, tek tek kendi otomatik girsin siz de seonuza bakın. eğer içerik üretmeye devam edebilecekseniz; örneğin günde 3 içerik girebilecekseniz ileride şimdiden 33x3 yapmaya başlayın. Google botlarını alıştırın. Zamanlamayı gün içerisine dağıtın. Saatleri farklı farklı atayın.
  • 03-04-2020, 14:16:16
    #3
    Size tavsiyem günde 1 adet girerek zamanlayın.
    Veya 2 adet.
    Kesinlikle aynı anda paylaşıp bı anda siteyi açmayın.
    Ama bazı SEO uzmanlarını da biliyorum. Hepsini bı anda paylaşıp siteyi açanda var fakat onlar da yazılarını 300-400 kelime değil minimum 1000-1500 kelime yazdırıp kaliteli yazılarını basıyorlar.
  • 03-04-2020, 14:16:59
    #4
    Üyeliği durduruldu
    Eğer düzenli ve sürekli olarak içerik ekleyebilecekseniz tamamını siteyi yayına açmadan sitenize ekleyin öyle sitenizi aktif edin. eğer bir süre ya da artık yazı ekleme gibi bir durum yoksa zamanlama yaparak otomatik ekleme yapabilirsiniz wp de. Bunun da artısı; sitenizin güncel kalması olur.
  • 03-04-2020, 14:17:30
    #5
    Google tekrarlı ve düzenli güncellenen siteleri sever. Bu nedenle içeriğinizin hepsini birden yayınlamak yerine; bellirli aralıklarla yayınlamanız daha iyi olacaktır. içerik eklendikçe google botun sitenizi ziyaret etme sıklığı artacaktır.

    Tüm içeriği birden yayına alma konusunda ise; genelde spam yapan sitelerin uyguladıgı bir yöntem olduğu için tavsiye etmiyorum.
    #SeouzmanıDeğilim
  • 03-04-2020, 14:26:32
    #6
    Eskiden siteyi açıp, ilk makaleyi ekledikten sonra google aramaya kaydederdim. sonra günde bir veya iki tane "ama düzenli olarak" (yani her gün) hedef anahtar kelime içeren içerik eklerdim. botlar siteye zırt pırt gelirdi. düzensiz aralıklarla, alakalı forumlardan ayda 1-5 arası backlink eklerdim. mükemmel şekilde işe yarardı.
    İçeriğiniz kaliteli, özgün, doyurucu, sistematik ve birkaç foto öğesi içeriyor ise, bu şekilde ilerleyebilirsiniz. ancak seo rekabet ölçeklerini de göz önünde bulundurarak 100 makale bittikten sonra daha güçlü içerikle devam ederseniz, orta vadede çok daha işe yarayacaktır.
    Site link ağacının düzgün olmasının yanı sıra, İçeriğin alakalı, kullanıcı odaklı, zengin olması sonrasında dışarıdan alakalı linkler ile beslenmesi gayet faydalı olabilmektedir.
  • 03-04-2020, 14:30:31
    #7
    Siteyi yayını alıp, o şekilde elinizdeki makaleleri günde 2-3 adet olmak üzere paylaşın.
  • 03-04-2020, 17:38:07
    #8
    tavsiyeleriniz için teşekkürler.