• 24-03-2020, 23:53:25
    #1
    Bu site ne kadar para kazanıyor ya da nasıl ğara kazanıyor bilen var mı tv ye reklam verebilecek kadar ne kazanıyor olabilir ?
  • 24-03-2020, 23:54:45
    #2
    • GrafikLazim
    • By_quarter
    • gnaremoob
    GrafikLazim, By_quarter ve bunu beğendi.
    4 kişi bunu beğendi.
  • 24-03-2020, 23:55:03
    #3
    ING, GARANTI BBVA, ISBANK gibi sitelerin kredi sorgusu en başlarda yer alıyor. Bankalardan çok fena paralar alıyorlar.
  • 24-03-2020, 23:55:56
    #4
    Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

    Biliyorum gelir nereden



    AnyLock adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    ING, GARANTI BBVA, ISBANK gibi sitelerin kredi sorgusu en başlarda yer alıyor. Bankalardan çok fena paralar alıyorlar.
    sadece sorgu yaptığı için mi
  • 24-03-2020, 23:57:29
    #5
    Yönlendirme yaptığı kredilerden komisyon alıyor.
  • 24-03-2020, 23:58:26
    #6
    jokerim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Biliyorum gelir nereden





    sadece sorgu yaptığı için mi
    Kişiler internetten sorgular öğrenir sonra gider krediyi çeker. Bazı kişiler banka banka gezmez, netten sorgular. Örneğin o siteye XXXXBankası ödeme yapıp reklam almıyorsa muhtemelen düşük faiz bile olsa sitede gösterilmeyebilir onun faiz oranı, kişi de gider yükseğinden çeker eğer banka banka gezmiyorsa.
  • 24-03-2020, 23:59:39
    #7
    Bu sitenin bağlı olduğu Holding'in bir çok iştiraki var en bilineni sigortam .net
    Bankalara ait görselleri kullandığına göre zannediyorum bankalar ile anlaşmalı çalışıyorlar.
    Bankalara potansiyel müşteri sağlıyorlar. Referans Linkler ile bankaya yönlenen müşteriler kredi başvurusu yapar ve kredi kullanımı yaparsa komisyon alıyorlardır. Ya da sadece bankaya yönlendirdiği müşteri başına ödeme yapıyor olabilirler. Amaç sadeceuygun kitleye ulaşmak sonuçta. Yani bankanın reklam çıkmasıyla bu tarz sitelerle anlaşma yapması arasında bir fark yok bütçe olarak. Bu tarz siteler direk hedef kitle olduğu için bankalar için daha avantajlı.
  • 25-03-2020, 00:05:40
    #8
    Hocam arkasındaki markalar kendisine yeterli zaten. Para kazanmasa da olur ama tahminim + olarak bankalardan kredi miktarına göre komisyon alıyorlardır.

  • 25-03-2020, 00:05:56
    #9
    Sitede adsense reklamları mevcut, özel reklamlar mevcut, özel bankalarla anlaşmaları mevcut, ayrıca aylık 10 milyon ziyaretçisi olan bir site. Bunlar kazanmayacakta kim kazanacak