• 08-01-2020, 21:31:30
    #1
    Üyeliği durduruldu
    Türküm ve türklerden bıktım. Bıkalı çok uzun zaman olmuştu ama hiç dile getirmemiştim. Ta ki şu yorumu görünceye kadar:
    Alıntı
    Malum bayram dolayısıyla her yerde olduğu gibi Agios Pavlos’ta da çok fazla Türk vardı. Ama biz garip bir milletiz, hepimiz kendimizi en cool, en artist, en görgülü sanıyoruz ya, başka Türkleri görünce de “Off burada da ne kadar çok Türk varmış” diyoruz. Kaç kişiden duyduk bunu. İşte biz bu sularda yüzerken, yanımızdan geçen bir çift de sanırım duymayacağımızı sanıp “Şunlar Türk galiba, Türkçe konuşmayalım da bizim de Türk olduğumuzu anlamasınlar, muhatap olmayalım” dediler! Zira biz de zaten onları yemek için fırsat kolluyorduk!
    http://nereyekacsak.com/rodos/

    Dini bayramda yunan adasında plaj keyfi yapan türkler bile birbirinden bıkmış. Ben şimdilik neden bıktığımı yazmıyorum. Siz de türklerden bıktıysanız sebebini yazar mısınız? Tabii ki siyaset din konularına girmeden. Çünkü aynı görüşteki, aynı partiye oy veren, aynı inançtaki türkler bile birbirinden bıkıyor.
  • 08-01-2020, 21:33:01
    #2
    Ben online oyunlarda Türkler'den bıktım, tamamen toxic. Türk olunca hatta direk çıkıyorum oyundan öyle diyeyim.
    NOT : Türk'ten kastım, Türkiye topraklarında yaşayan bütün ırk & etnik unsurlar.
  • 08-01-2020, 21:33:45
    #3
    Gidilen heryerde kendimizi belli ediyoruz, hareketlerimizle davranışlarımızla. Doğal olarak dışarıd önyargıda oluyor. Haklılık paylarıda var, çoğu insan Türk olduğunu yurtdışınd belli etmez, özellikle kadınlara karşı. Çünkü Türkleri seven bir toplum yok bu dünyada.
  • 08-01-2020, 21:34:16
    #4
    Bu da dahil bütün genellemeler yanlıştır.
  • 08-01-2020, 21:34:59
    #5
    Türkiyedeki çoğu insanın kendisini üstün görmesi konusuna katılıyorum, bir de şu sıralar fırsatçılık çıkarcılık arttı gibi
    ( genelleme yapmıyorum sadece artış var gördüğüm kadarıyla, linç etmeyin lütfen )
  • 08-01-2020, 21:38:41
    #6
    dzzalfa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Türkiyedeki çoğu insanın kendisini üstün görmesi konusuna katılıyorum, bir de şu sıralar fırsatçılık çıkarcılık arttı gibi
    ( genelleme yapmıyorum sadece artış var gördüğüm kadarıyla, linç etmeyin lütfen )
    Bu uzun zamandır var.
  • 08-01-2020, 21:46:03
    #7
    Alıntı
    Türkçe konuşmayalım da bizim de Türk olduğumuzu anlamasınlar, muhatap olmayalım”
    Şunu diyen yaratığın en büyük başarısı kıytırık bir üniversite bölümünden mezun olmaktır muhtemelen. Hatta o bile yoktur. İnsan önce kendisine baksın, ben kimim ve kime ne faydam var diye bir düşünsün. Yoksa bu laflar çok komik ve aşağılık psikolojisinden başka bir şey değil.
  • 08-01-2020, 21:49:56
    #8
    şöyle 1 hafta haber izlesen yeter bıkarsın zaten heryer dolan dırıcı ahlaks ız insanlarla doldu yazık valla 3 haberden 2 si hırsızlık dolan drıcılık ben seyretmekten bıktım adamlar yapmaktan bıkmadı
  • 08-01-2020, 21:53:35
    #9
    Ucuz bir genelleme. Kendini sevmeyen kendi milletini de sevmez. Kendi milletinde sevmediğin bir şey varsa bunu düzeltmeye çalış, kendi milletine şafkatle yaklaş, aynı gemide olduğunu bil. Kibirden başka bir şey değil bu