Şahıs şirketi için vergi levhasına ticaret unvanı yazdırabiliyormuyuz? Suan sadece isim soyisim yazıyor. Ayrıca 2 adet unvan ekletmek istiyorum. Gib ten online yapilabiliyorda 2 adet ekileyebiliyor muyum acaba ?
ikisi için ayrı fatura başlığı kullanabilir miyim ?
Harhangi bir ücret ödemem gerekiyor mu ?
Bilgili arkadaslar yanitlarsa sevinirim.
Vergi levhasina unvan eklenebilir mi ?
7
●390
- 22-12-2019, 14:50:44
- 22-12-2019, 14:57:40Vergi levhasına eklenen ticari ünvan bir daha kalkmıyormuş muhasebecim öyle söyledi banada. Şahıs şitketisiniz 1 den fazla iş yaparsınız örnek benim haber sitem var haber sitem isminde fatura kesiyorum. Toplu sms işi yapıyorum sms olarak fatura kesiyorum ayrı ayrı fatura kesebilirsiniz bu şekil dede yani.
- 22-12-2019, 15:32:07Ticaret odasına kayit olursanız eklenir hocam şahış şirketide olur problem yok😀😀 anonim manonim şirketine gerek yok😀🤗 esnaf odasına kayıtta olur esnaf sanatkarlar odasıda işini görürturkeylegend adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle