• 21-12-2019, 15:53:24
    #10
    PastaMalzeme adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Şu an yapılacak en iyi yatırım ve önü açık, ilerlemeye müsait bir sektör drone teslimatı da dahil çok çok gelişecek sektör.
    Drone türkiyede mümkünlüğü az büyük paralar gerek
  • 21-12-2019, 15:55:59
    #11
    Kelebek35Masal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Drone türkiyede mümkünlüğü az büyük paralar gerek
    Herşey mümkün hocam yakinda sürücüsüz araçlar adrese gelecek ve size mesaj gelecek çıkıp araçtan barkod okutup matiklerden düşen kola kutulari gibi açılan gözden paketinizi alacaksınız. 2 personelle yapılan dağıtım işi sıfır personel ve otomatla yapılacak.

    Dediğim gibi sektör çok çok açık.
  • 21-12-2019, 16:13:30
    #12
    Ben iade için aynı durum ile karşılaştım. Yurt içinde ki çalışan kişi sabah erken 08:30'da gel alım yaparız Günlük Limit dolmadan dedi.
    E-Ticaret sitelerinin anlaşmaları ile gönderim sağlıyacaksanız hepsine ait bir limit var günlük, bu limiti aştığında malesef giriş yapamıyoruz dediler.
    Kargo'yu alın sabah girersiniz dedim lakin, sorumluluk alamıyacaklarını belirttiler.

    Sabah Erkenden gittim, Transfer aracı ile 1 çalışan vardı.
    Tüm bilgileri kağıda doldurup bıraktım, 09:00'da geliyorlar çalışanlar dediler.
    Giriş yapmışlar.
  • 21-12-2019, 21:09:28
    #13
    E-Ticaret lojistiğinde Türkiye özelinde problemler var.
    Kimse çözemez mi? Çözülür.
    Deneyen olmadı mı? Olmaz mı🤣
    Ee neden olmadı?
    Ücretsiz kargo olsun diye 50TL’ye sepet tamamlamaya çalışan bir ülke insanından bahsediyoruz. İstanbul içi çalışan onlarca ufak ve yüksek operasyonel yetkinlikte kargo/kurye firmaları var ama hiçbirine iş paslayamıyorlar çünkü maliyetler çok yüksek. Büyük kargo firmaları 3.5TL’ye ürün taşıyor.
  • 21-12-2019, 21:36:52
    #14
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Pazartesi erkenden gidersek hallolur sanırım.