Merhaba değerli forum halkı;
Lenfoma (Lenf Kanseri) teşhisi tanısı nasıl koyulur? Tam kan sayımı belirti verir mi? Boğazımın sağ kısmında elime top gibi bir şey geliyor. Aynısı eşimde de mevcut tek taraflı. 1 Hafta önce kan sayımı (hemogram) yaptırdığımızda bir problem çıkmamıştı. Sizinde boğazınızda elinizle yokladığınızda ufak bir top geliyor mu?
Doktor tanıdığı var mı?
16
●497
- 15-12-2019, 21:41:58Çok geçmiş olsun. Artık kanser olmayan kalmadı zaten ne olacak sonumuz. İhmal etmeyin, sonucu burada aramayın iyi bir hastanede muayene olun ihmale gelmez bunlar. Sonra eyvah para etmez.
- 15-12-2019, 21:42:57Lenfoma (Lenf Kanseri) teşhisi tanısı nasıl koyulur? -biyopsi ile
Tam kan sayımı belirti verir mi? - hayır
Sizinde boğazınızda elinizle yokladığınızda ufak bir top geliyor mu? - evet genelde boyunda lenf bezeleri olur.
Semptomlar NonHodgkin ve Hodgkin için buralara bakın - 15-12-2019, 21:51:50Bence boynunda ufak top olmayan yoktur. Bende de var öylece duruyo bi sıkıntı çıkardığını görmedim hocam
- 15-12-2019, 21:54:15Üyeliği durdurulduAh be tatarhan cok haklısın. Başladık psikiyatri tedavisine bakalım 3. ayımıza girdik.tatarhan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Değerli Metin hocam teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için.metinciris adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
