E-ticaret için Woocommerce mi hazır altyapı mı?
9
●349
- 10-12-2019, 13:28:47Arkadaşlar çok sorulmuştur biliyorum ama size danışmak istedim şuan hali hazırda hazır bir altyapı kullanıyorum yaklaşık 1500 adet ürünüm var ve yıllık yenileme ücreti yok sadece hosting destek vs. ücreti olarak senede 450 tl ödüyorum. Ben diyorum ki hem seo açısından hemde kullanılabilirlik açısından woocommerce geçmek mantıklı olur mu? Geçmek istersem nasıl bir yol izlemeliyim? Sitenin performanslı olması için neler yapmalıyım? ilerleyen zamanlarda toptan satış yapma imkanım olabilir mi? Benim gibi 1000 üzeri ürünü olup da woocommerce kullanan arkadaşlar düşüncelerini paylaşırsa çok sevinirim teşekkürler.
- 10-12-2019, 13:36:36Bu tarz sorular çok basma kalıp olabiliyor, aslında cevaplar sektör de mevcut. Sınıflarının en iyi web siteleri wordpress yada hazır bir cms kullanmıyor demek ki bir bildikleri mevcut.
Eğer ufak çaplı bir girişim ise başlangıç olarak hazır yazılım düşünebilir ama ileri seviyede mutlaka sizin ihtiyaçlarınıza göre hazırlanmış özel bir yazılım tabii ki. - 10-12-2019, 13:43:53Shopifya geçmeni tavsiye ederim 1500 ürün yada 150bin ürün farketmez siten fişek gibi çalışır, hostingle optimizasyonla uğraşmassın.
- 10-12-2019, 14:01:01Prestashop duydum evet opencart gibi moduller vs çok uğraştırır mı?Alperen5034 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eticarette olması gereken herşey hazır bir şekilde içinde midir hocam?tRn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yazılım ingilizce sanırım ne gibi bir artısı var hocam?serhat_akan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle - 10-12-2019, 14:40:39hocam prestashop o e ticaret konusunda gayet başarılı. hatta müşterilerimize de sürekli presta kuruyoruz. entegrasyonlar vs bile dahil edilse her türlü çok uyguna geliyor. çalışma şeklide gayet güzel seo açısından da google seviyo valla doğru düzgün içi doldurulduktan sonra çıkmayanını görmedim. modül bolluğuda güzel ne arasanız var. prestashop benimmiş gibi konuştum ama
şahsi bir kazancım yok
cümlelerim biraz dağınık olabilir kusura bakmayın uykusuzluktan oluyor