• 01-12-2019, 22:23:56
    #10
    belirlemediğiniz bütçe ne peki?
    500 bin yada 1 milyon tl mi?

    e ticarette önemli olan unsurlardan birisi paradır paranıza göre sektör tavsiyesi verilebilir
  • 01-12-2019, 22:24:29
    #11
    %40 %50 + karla satabileceğiniz her ürün e ticarete uygundur
  • 01-12-2019, 22:37:35
    #12
    Tam da anlatmak istediğim olay buydu herkes herşeyi satıyor ve bunun doğru olduğuna inanmıyorum
    Yapacak olduğum işte başarılı ve bilgili olmak istiyorum o nedenle fikirlere ihtiyacım var
    Bütçe konusunda bazı işler var 10.000 lira iş görür bazı işler vardır milyonlarda yetmeyecektir kendim için doğru belirleyeceğim alan İçin yetecek bütçeye sahibim sadece doğru alana işe karar vermeliyim bu konuda fikir verip yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
    Denenmişler veya fikir sahibi olanlar ın yazacakları benim için çok önemli
    serhat_akan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    doğru sektör kalmadı hocam, herkez herşeyi satıyor, farklı bir ürün buluncada hemen kopyalanıyorsun.
    aslında sözüm size değil ama, herkez herşeyi yapmak istiyor. artık konular bile ne satsam şeklinde açılıyor, herkez herşeyi satabileceğini düşünüyor.
    bence e-ticarette , bundan sonraki dönemde kazananlar, sattığı ürünü üreten, yada o konuda uzman olan, ihtisası olan kişiler olacak.

    bu sebeple yeni eticaret işine girmek isteyen kişilere önerim, ilk önce meraklı hevesli oldukları, öğrenmek istedikleri , yada bilgi sahibi oldukları alanları tesbit edip, buna göre hareket etmeleri.
    ancak bu şekilde başarılı olabilirsiniz.
  • 01-12-2019, 22:39:30
    #13
    bebek ve bebek malzemesi üreterek satış yaparsanız olur.
    ayrıca üretim yapılmayacak direk satışı yapılacak ürünlerde de uyguna alıp (peşin olarak alıp stok yapıp) rakiplerden uygun satmak lazım.

    borsada genel geçer bir kural var - ekonomi de de bu geçerli
    Nakit Kraldır. Yani nakit ile mal çok uyguna alınabilir. uygun alınan her şeyde uyguna satılır.
    yine borsada çok kullanılan bir söz ile devam edeyim.
    satarken değil alırken kazanılır.
  • 01-12-2019, 23:19:54
    #14
    Üyeliği durduruldu
    Bu olay aslında ne satabilirim değil de, Bunu satsam üstesinden gelebilir miyim olayı, örnek veriyorum Ayakkabı ve Kadın giyim sektörü inanılmaz derecede satış yapıyor ama bu satışı bilinçli olarak yapmak lazım herşey paraya bakmıyor önceden bir iş fikri çıkartıp bunun üzerine yoğunlaşmanız gerek, Kısa bir örnek daha veriyorum ayakkabı satabilirsin ama bunun üstesinden kalkabilir misin? bu iş için yeterince bilgin veya ekibin varmı,çoğu insandan duyuyorum görüyorum para varsa herşey olur kafasında ama ne satacağını, bunu nasıl pazarlayacağını sattığın ürünlerin sektöre dayalı üstesinden geleceğini kestirmen lazım, önce senin kafana yatması gerek.Pazalamasını bilmezsen veya sadece kar marcı yüksek diye bir işe girersen bu ürün bulunmaz hint kumaşıda olsa 2 ay sonra projeye kepenk atarsın.