Tam da anlatmak istediğim olay buydu herkes herşeyi satıyor ve bunun doğru olduğuna inanmıyorum
Yapacak olduğum işte başarılı ve bilgili olmak istiyorum o nedenle fikirlere ihtiyacım var
Bütçe konusunda bazı işler var 10.000 lira iş görür bazı işler vardır milyonlarda yetmeyecektir kendim için doğru belirleyeceğim alan İçin yetecek bütçeye sahibim sadece doğru alana işe karar vermeliyim bu konuda fikir verip yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
Denenmişler veya fikir sahibi olanlar ın yazacakları benim için çok önemli
serhat_akan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
doğru sektör kalmadı hocam, herkez herşeyi satıyor, farklı bir ürün buluncada hemen kopyalanıyorsun.
aslında sözüm size değil ama, herkez herşeyi yapmak istiyor. artık konular bile ne satsam şeklinde açılıyor, herkez herşeyi satabileceğini düşünüyor.
bence e-ticarette , bundan sonraki dönemde kazananlar, sattığı ürünü üreten, yada o konuda uzman olan, ihtisası olan kişiler olacak.

bu sebeple yeni eticaret işine girmek isteyen kişilere önerim, ilk önce meraklı hevesli oldukları, öğrenmek istedikleri , yada bilgi sahibi oldukları alanları tesbit edip, buna göre hareket etmeleri.
ancak bu şekilde başarılı olabilirsiniz.