• 29-11-2019, 17:44:55
    #1
    Merhaba haftasonu için kız arkadaşımla Nevşehire gideceğiz nerelerde kalınır ve neler yapılır bilgisi olan arkadaşlar tavsiye verirse çok sevinirim.
    Teşekürler şimdiden
  • 29-11-2019, 17:52:35
    #2
    Merhabalar, Ürgüp'e gitmeni öneririm, Nevşehirin bana göre en güzel yeri. Kalacak yer olarak bütçenize bağlı olarak apart odaları ve otel odaları bulma imkanınız var. Her yere yakın, manzarası çok güzel.
  • 29-11-2019, 18:11:49
    #3
    Fikir vermesi açısından göz atabilirsiniz. iyi eğlenceler .) Nevşehir
  • 29-11-2019, 18:17:10
    #4
    Hocam Nevşehir öyle bir yer ki, yanından geçip gittiğiniz ve hiç gözünüze çarpmayan bir kayalık ya da tümseğin bile kendine has bir öyküsü vardır. Bu sebeple tek başıma gidip deli danalar gibi yorulmak yerine arkadaşla gittiğimde orada size günlük olarak rehberlik hizmeti veren insanlar var, en son gittiğimizde 100 TL vermiştik tüm gün bize avanos, yeraltı şehirleri, zelve vadisi vs bir sürü yer gezdirmişti. Bi de özel araçla mı gideceksiniz? Öyle ise işiniz daha kolay, rehber size tüm yol boyunca bilgi veriyor. Yani ne nedir, nerd ene var, ne kız arkadaşınla yaşadığın anın farkına varırsın onu bunu sormaktan ne de gittiğin yerden anlarsın.
    Ben bir şehre gidip de bodoslama dalacaksam ya o şehirde yeterince zamanım olacak, ya da iyice önceden bir araştırma yapıp planlı gidicem.
    Çok detay vermemişsiniz, nerden yani hangi şehirden gideceksiniz, kaçta orda olacaksınız, özel araçla mı gideceksiniz, bütçe önemli mi, en çok ne kadar kalırsınız vs.. Siz yine de dedikleirmi göz önünde bulundurun.
    İyi Eğlenceler..