• 15-11-2019, 19:41:06
    #10
    ibagmen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Oda kaydı yokdu hocam, ancak bu bağkur konusunu çözemedim aşağıda e devlette bu şekilde geriye dönük ay ay kayıtlar bağkur borcu işliyor anlamadım?



    https://i.hizliresim.com/odWqZX.png
    Ben bu konularda şüpheye mahal bırakmayacak tecrübeler edindim. Buradan bir şey diyemiyorum ama şunu diyebilirim; Bağkur'a gidin, konuyu orada kesinleştirin. En iyisi bu. Çok ağzım yandı... Bitip bitmediği de meçhul.
  • 15-11-2019, 19:42:28
    #11
    Arkadasim bafkurun sistemi senin veri mukellefiyetinin bittigini algilamayabilir. Bunlar farkli kurumlar. Evet borc islemeye devam ediyor. Sen gidip verginin sona erdigi tarihten itibaren bagkurunu sonlandirirsin. O tarihten bugune kadar isleyen borcun da silinir. Bisey goturmene gerek yok. Onlar ekrandan bakip goruyorlar zaten.
  • 15-11-2019, 19:57:25
    #12
    https://ivd.gib.gov.tr/ adresine e-devlet şifrenizle giriş yapın,

    işlem başlat > Mükellefiyet İşlemleri > Mükellefiyet Yazısı Talebi

    buradan başvurunuzu yapın "İLGİLİ MAKAMA" başlığı ile size bir mükellefiyet yazısı oluşturulacak mükellefiyet terk tarihi de ilgili yazıda gözükecektir. Bu yazı ile bağlı bulunduğunuz sgk müdürlüğüne gidip kapanış işlemlerini yapabilirsin