• 30-09-2019, 00:32:44
    #1
    Konu kapanabilir.
  • 30-09-2019, 00:54:27
    #2
    dolandiric buypayer teek sen değil min 100 kişi yaşiyor türlü türlü yalan konuşuyolar, savciliğa devam
  • 30-09-2019, 01:04:07
    #3
    payamar gibi vurup kaçmaz umarım .d onlarda aynı şekilde yakında ödencek az kaldı geliyoruz geldik derken payamar diye bi site yok ortada
    @paybuyer;
  • 30-09-2019, 01:05:28
    #4
    turanerbas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Paranın üstüne yatma gibi durumları var mıdır?
    yatmakmı buypayer hiç oyle bişey yaparmı, içinden geçti adamlar paranın yatmak az kalır hocam
  • 30-09-2019, 01:06:54
    #5
    Üyeliği durduruldu
    Benim bir arkadaşım 6-7 aydır alamadı ödemesini sürekli bugün yarın yolladık gitmemiş geri dönmüş diyorlar. Çocuk en son r10 da konu açacam yazmış buseferde bilgilerinizi maliye ile paylaşırız diye tehdit etmişler. En son lanet olsun diyip 5k yakın parayı unutmuştu o anlatınca ben hiç bulaşmadım Yoksa bende başvuru yapıyordum oraya. Geçmiş olsun.
  • 30-09-2019, 01:09:40
    #6
    Valla bende iyi şeyler duymadım hocam buypayer için
  • 30-09-2019, 01:12:46
    #7
    Üyeliği durduruldu
    turanerbas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Yok artık. Bunlar nasıl hala kurumsal gibi takılmaya devam ediyolar ki? Savcılığa gitsek bir şey çıkmaz mı acaba.

    Elimizi neye atsak kuruyor yav
    Valla arkadaşım gidiyordu işte ama maliyeye bilgilerinizi veririz diye tehdit etmişler. Gitse şirketi yok 1 aylık bir çalışma yapmış sadece onlarla bana anlatmıştı bende işte direk başka yerlere yöneldim. İnş alabilirsiniz çocuğa yazdım alabildinmi die hala alamamış artık yazmıyorum dedi.
  • 30-09-2019, 01:24:21
    #8
    Software Developer
    aynı sorunu ben de yaşıyorum hiç eskiden bi sorun yoktu 2 güne ödeme geçiyorlardı şuan allahtan az bi miktar var içeride ama azda olsa emeğimizin karşılığı var orada ve o miktar ne olursa olsun onu almak bizim hakkımız.

    Geçen gün whatsappdan, "hocam r10 profilinizi inceledim eksi ticaret puanları ve hakkınızda kötü yorum mevcut" dedim bana cevap olarak; "Bizim talebimiz hesabi komple silmeleri lakin gerceklestirilmiyor. Bunla ilgili yasal yollara basvurulacak" denildi ve ödemelerle ilgili de "hafta içi yazın yardımcı oluruz şuan devir bakiyeler nedeni ile sarkmalar var" denildi. Umarım kimseyi mağdur etmezler.