Okulun böyle birşey yapmaya hakkı varmı ?
19
●612
- 24-09-2019, 19:18:447 8 sene evvel mezun lise son sınıfken kıyafet tamamen serbest oldu hocalar öğrencileri çok rahat bırakmaya başladı. Öğrencilerde oluşan saygısızlık hat safaya çıkmıştı biz son sınıftık staja gidiyorduk okulla pek gitmiyorduk ama gittiğimiz zaman alt sınıfların yaptıklarını gördüğümüzde bu uygulamalar kesinlikle şart.
- 24-09-2019, 19:25:15idareye gidip yok kağıdı alırken durumu izah edersen mutlaka o kağıdı verirler bundan 2 yıl önce öyle bi olayı bende yaşamıştım o kağıdı almadığım için yarım günden başladı 2,3,4 derken devamsızlık fullendi
sana tavsiyem idareden kağıt alman. şimdiki için geç olmuş olabilir ama bir sonrakinde denemeni öneririm
- 24-09-2019, 19:40:35senede bir sınav değilki bu yarım saat önceden gelsinler.unflix adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
herkes hakkını arasın. - 24-09-2019, 20:02:29Yine bol keseden atanlar olmuş.
Cimere yaz, MEB'e şikayet et vs.
İşleyişlerle alakalı bir fikri olmayanlar, neden yapılıyor bilmeyenler lütfen akıl vermesin ki öğrenci hatalı bir davranışta bulunmasın. Ki buraya yazana kadar bu sorunu kendi de halledebilir, mantıklı şekilde sorabilirdi.
Okul yönetimi, yönetmelik, işleyiş biliyor arkadaşlar. Yanlış ve olmaması gereken bir durumu önceden tahmin edip yapmaz. Eminim bu konularda akıl verenlerden daha çok bilgisi vardır.
Okullarda yaşadığınız kötü anılarınız olabilir, hatırlamak istemediğiniz şeyler olabilir. Lakin direk her olayda"şikaye et, cimere yaz, mebe git" gibi düşüncelerinizi kendinize saklayın. Sakin olun.
Bu forumda belirli bir düzeyin üstünde arkadaşlar var ki teknolojiyle, kodlarla vs. uğraşıyorsunuz. Bazıları öğretmenlere hakaret dahi etmiş, görüyorum. Yakışmıyor. Siz bu şekilde bilip bilmeden yazarsanız, okulların halini düşünemiyorum.
Bu uygulamalar disiplin için yapılıyor. Forumda bile kurallar var değil mi? Hepimiz özen gösteriyoruz, uyuyoruz. Minimum 300 400 kişinin kafasına göre takıldığı bir yer düşünün. Kolay mı? Biraz empati yapın, yorum yaparken 2 kere düşünün. Bir bilginiz yok ise, akıl vermemenizi ve hakarete varan yorumlardan kaçınmanızı diliyorum.
sana tavsiyem idareden kağıt alman. şimdiki için geç olmuş olabilir ama bir sonrakinde denemeni öneririm
