Merhaba arkadaşlar,
1 buçuk yıldır çalıştığım İş yerinden çıkış yapacağım. Askerliğin bedelli ve Aralık ayının başında edevletten sülüs nasıl alabilirim araştırdım bulamadım. Sadece askerlik durum belgesi çıkıyor. Şubeye mi gitmem gerekiyor illa.
Birde askerliğin 3ay var istifamda askerlikten dolayı çıkıyorum yazacağım yarın ve sülüs vereceğim tazminat alabilir miyim.
İyi çalışmalar dilerim.
Bedelli Askerlik Sülüs Alma, İşten İstifa İçin
6
●351
- 15-09-2019, 17:45:12Bedelli askerlik grubu var Bedelli askerlik buraya yazin mutlaka birisi cevap verecektir.
- 15-09-2019, 17:47:31askere gidenler tazminat alabiliyor bizim arkadaşta aldı sende alabilirsin
- 15-09-2019, 17:48:04Teşekkür ederim, gruba istek gönderdim.caglaryildiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 15-09-2019, 17:57:46Yanlıs Yonlendırmek ıstemıyorum ama Önceden Ben askere gıderken Silus eline ulaştıgı anda Silus u gösterip isten cıkabılıyorsun İş yerı ne olursa olsun vermek zorunda Eğer vermedıgı taktırde işkur a bıldırıyorsun Devlet İşkur ıle beraber senın paranı istıyor Öyle veya boyle vermedıgı taktırde İşlem yapılıyor ve Paranı alıyorsun Askerlık mecburi oldugu ıcın senı İşten Kovmuşlar gıbı Oluyor Kıdem Yıpranma vs Herşeyı alıyorsun Askerlıgın Bıter Bıtmezde İstersen eger senı mecburi işe almak zorundalar istemezsen çalısmayabilirsin.
Çalısmaya Başlarsan eger Tum hakların sıfırdan Başlamaktadir.
Benım zamanımda bu şekıldeydı hala Boyle mı bılemıyorum . - 15-09-2019, 18:19:29Teşekkür ederim, edevletten sülüs nasıl alabilirim epey bi bakındım ama göremedim.gkdmrx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
