Avrupada iş imkanı var mı?
12
●434
- 29-08-2019, 13:18:35Şu an, paraya hiç ihtiyacım yok ama mutlu değilim, gelecek korkum var. Buradaki bir firmada tercüman olup, dolgun bir maaş almaktansa, Avrupa'da işçi olmayı tercih ederim.Dursun05 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 29-08-2019, 13:22:18Ankara anlaşması ile ingiltereye giden bir çok arkadaş var sanırım onlara bir bakmanızı öneririm. Onun dışında avrupada işçi olarak çalışmak için vize oturum izni gibi gereksinimler var ve bunlar hatrı sayılır ücretler tutuyor. O nedenle firmalar ihtiyaç olmadığı sürece hali hazırda avrupa birliği vatandaşlarını veya oturma izni var olan insanları işe alıyorlardır diye düşünüyorum tabi siz genede araştırmanızı yapın.
- 29-08-2019, 13:27:00Üyeliği durdurulduÜniversite önünüzde engel olur, kesinlikle üniversiteyi bitirin.
Daha sonra gidersiniz.
Diploma artı sağlamıyor, ama diploma yoksa IK'cı CV'nizi bile okumuyor, ilk adımda hemen eleniyorsunuz.
İstediğiniz kadar başarılı olun, CV'niz okunmaz ise hiç bir firmada işe giremezsiniz. - 29-08-2019, 13:29:43Merhaba,
Geri dönüşü olmayan bir uçak bileti alıyorsunuz, ve işçi olmaktan asla memnun bırakılmayacağınız, daima dışlanacağınız bir ortama gideceksiniz. Eğer üniversitenizi bitirirseniz, her şey çok daha güzel olur. Buna rağmen, yine de gitmek istiyorsanız, özelden yazabilirseniz size hizmet sağlarız. Mesajınıza iş özgeçmişinizi eklemeyi unutmayın.
Teşekkürler - 29-08-2019, 13:32:41Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.Hocam diplomasız eleman almıyorlar denendi onandı, bazı kalifiye işler var mesela çıraklık, ustalık gibi aşamalarla öğrenilen, okulu olmayan işler örneğin berberlik, terzilik vs. bunlar hariç diploma arıyorlar lisans eğitimine önem veriyorlar