• 22-08-2019, 03:11:39
    #37
    Geçmiş olsun
  • 22-08-2019, 09:43:17
    #38
    Hocam ben okurken bunaldım, sinirlendim ve strese girdim.
    Allah ailenizi evlatlarınızı bağışlasın.
    Çok doğru bir söz: Emanetin canı olmaz.
  • 22-08-2019, 09:48:50
    #39
    Akbas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Eyw dost sağolasın. Ben eşimin ve çocuğumun çektiği sıkıntıdan dolayı kafayı yiyecektim. Eşim bir kadının yanına oturdu rahat emziremedi kızımı. Kızım kucakta rahat edemedi. Ben bir başkasının yanında oturdum oğlan 5,5 yaşında o benim kucağımda rahat edemedi uyuyamadı.Baya çektik.Otobüs yolculuğu çok zor. Hele birde 1 değil 2 çocuğunuz var ise.
    Çok geçmiş olsun.
    çok iyi anlıyorum seni. biz kendi aracımızla yolda kaldık turbo yaktı araba. ramazan bayramından önce (2 sene oldu hemen hemen). Allah'tan kayınço köyden gelip çocukları ve eşimi aldı ben arabayla ankaraya gittim yaptırmaya (kızılcahamamda bozulmuştu). Bu bayram dönüşü de ikizlerle otobüsle geldik giderken arkadaş bıraktı sağolsun.

    Gerçekten çocuklarla otobüste çok çok çok zor. hele bir de indiğinde gece ve servis ya da taksi bulamıyorsan tam çin işkencesi. Tek olsan sırtlanırsın bavulu yürürsün ama çocuklarla olmuyor maalesef.

    hani bir laf vardır ya, emanetin canı kçında olur diye. cuk diye oturmuş işte.

    Allah beterinden sakınsın.
  • 22-08-2019, 09:54:38
    #40
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Geçmiş olsun hocam, sizden çıkacağı varmış
  • 22-08-2019, 10:51:03
    #41
    Benzer bir olayı Kia Venga (2011) aracımla yaşadım. 2.kez bende conta yaktı. Taşlama yaptılar. Motor kapağı çatlamamış Allahtan. 2100 TL'mi yedi. Büyük geçmiş olsun. Aracı bilmiyorum ama dizel değilse daha uyguna çözülür.
  • 22-08-2019, 15:03:19
    #42
    Sınanmak deyip geçeceksin,
    Geçmiş olsun, Allah tan acil şifalar.