• 21-08-2019, 14:54:34
    #37
    • Lion
    Lion bunu beğendi.
    1 kişi bunu beğendi.
  • 21-08-2019, 16:10:20
    #38
    ikare adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bence memur da kız öğrenci de para için tercih ediliyor.

    memurun bu ay maaşımı alamadım derdi yok. Azıcık da sorumluluk sahibi ise maaş yatar yatmaz kirasını verir kalanını harcar.

    Öğrenciye gelince erkek öğrenci harcamaların vs. ucunu kaçırsa ailesi icabında ne halin varsa gör, biraz burnun sürtsün de hayatı anla deyip bi süre para göndermeyebilir ama kız öğrenci istediği zaman ailesi ne var ne yok gönderir.

    Şöyle düşünün iki farklı şehirde okuyan bi kız bi erkek çocuğunuz var.
    Ikisi de aynı gün kira için 500 lira istiyor sizden ama sizde 700 lira var.
    %99'umuzun yapacağı kıza 500 lira gönderip erkeğe 200 lirayı ( ve hatta belki kadar bile değil) göndermek olur.
    haliyle bu psikolojiyi ev sahipleri de biliyor. )
    Ne alaka hocam Harçlıksız mı kalalım 200 tl yi hemen yolluyon
  • 21-08-2019, 16:14:09
    #39
    Varro adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    aslında haksız sayılmaz ev sahipleri pisliği falan geçtim alkol tüketimi eve birileri alma durumu, uyuşturucu sigara suç gibi şeylere erkekler bariz bir şekilde daha fazla karışıyor veya kirayı düzgün ödemiyor kızın en azından ailesi daha fazla arkasında durur.

    tabi tam terside olabilir ama istisna tabiki, bu arada azımsanmayacak bir çoğuda başka sebeplerden dolayı kız öğrenci istiyor.
    Bu biraz şans işi erkek veya kız çok fark etmiyor. Bazı kızlar var erkeklerden daha kötü ayrıntıya girmeye gerek yok ama bunları da bizzat bildiğim için yazıyorum
  • 21-08-2019, 16:48:12
    #40
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    trk2019 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hadi memuru anladık, atanmış falan o heyecanla adamdan yüklü para alırsın, yüksekten verirsin zaten şehire yeni gelmiş de kız öğrencinin nasıl bir maddi faydası var, temizlikten başka fayda göremiyorum, bilen varsa yazsın da öğrenelim ben evimi kiraya versem böyle başlık atmaktan utanırım ama koca koca adamlar yazıyor.
    Az önce amcam aradı. Babam'da İstanbul'daki evimizi memura verecem diye tutturmuş aynı şekilde Bana napacam ben 100 kişi geldi memur yok aralarında ben napabilirim diye dert yanıyor.. Bana kalsa özel sektördeki ile farkı yok hatta bazı sektörler memurdan bile iyi.

    İşin memur yanı, aylık aldığı para belli, günü belli, yok maaşımı alamadım, maaşım geç yazdı diye bir bahaneye sığınamaz kira günü konusunda...
    Yarın bir gün evi bırakıp da kira vs takıp gidemez, sonuçta işi belli yeri belli.. Şehir bile değişmiş olsa , kuruma sorduğun zaman bulursun.

    Gelelim kız tarafına, erkekler kızlardan daha temiz tutuyor, 19 yıllık bekar yaşayan birisi olarak bu konuda kendimden de çevremden de biliyorum. Eğer aile apartmanı ise, bekara vermek istememesini anlayışla karşılarım, ama büyük site tarzı apartmanlarda erkek daha mantıklı, aynı anda 2-3 erkeği idare eden bi hatuna denk gelsen bir de, bildiğin her gün dallası izlersin
    Tabi arkadaşların derdi ayrı da olabilir, hani yarı kira veya hiç kira ile al hatta beraber kalalım gibi, dotu evliliğe yemeyen ama kadında bulamayan tipler


    Velhasıl kötü komşu gibi, kötü ev sahibi de insanı ev sahibi yapar , onun için kızmayın, kendi eviniz olsun kiraya verin işinin ne olduğunu anlamadığınız veya da özel sektörde çalışan evli veya bekar erkeklere ve sonra bu konuda bir yorum yapın.
  • 21-08-2019, 16:51:46
    #41
    Memurların parası direk yatar ev sahibi kirasını alır. Kadınlar evi temiz tutar eve bakar düşüncesi bunu anlamamak gerçekten zormu bukadar ?
  • 21-08-2019, 18:13:28
    #42
    jjoker1221 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Şahsen karşımdaki denyo sizin karşınızda olsa napardınız bilemiyorum ama evi sadece kadınlara veriyorum dediğinde nedenini sorduğumda
    "Geceleri işimizi görürü yavv" dediğinde insan sakin kalamıyor.
    İsder isdemez sinirleniyo benim bacım var kardeşim var anam var yani bu adamla aynı havayı solumak zorunda değilim hatta ölse daha mutlu olurum o derece




    Şayet sadece bende. Olmasıda gerekmez namus denen nişey var sen kalkıp ileri geri başkasının kızı eşi her yese hakkında böylr nasıl düşünürsün




    Şayet bu tür ev sahiplerinin evleri ellerinde alınıp bedavaya okul okuyan ve yetim evsiz zor durumdaki insnalara bedava verilmeli bence
    Benim karşımda söylese senin gibi sakin olamazdım kesinlikle.
  • 21-08-2019, 23:14:55
    #43
    çok et kizlar evi parçalamiyor - home ofis için ew kiralamiştim 6 ay kaldim eşyali idi ew ben temiz bakiyordum ama diğer erkekler parçalardi :d benimde ewim olsun erkeğe vermem - alkol iççek - sigara düşürecek - pis kullanacak hiç gerek yok
  • 21-08-2019, 23:16:44
    #44
    Sadece genelleme aileminde kirada dairesi var bekara verdiler tertemiz aldılar. Gariban diye aileye verdiler anasını ağlatıp gittiler.
  • 23-08-2019, 18:09:30
    #45
    digiklan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Neye göre belirlenir söyler misin değerli kardeşim?
    Bir adama evini vereceksin.
    Evini vermeden senden evi kiralamak isteyen 10 kişiden hangisinin iyi hangisinin kötü insan olduğunu nereden anlarsın?
    Adamların her birini evine alıp beraber mi yaşayacaksın?
    Yukarıda arkadaşlar bordro istedi, kredi notu istedi demişler.
    Bordroyu görmeden adamın aldığı maaşla senin kiranı ödeyebileceğini nereden anlarsın?
    Kredi notu görmeden bir adamın borçlarını ödediği gibi kirasını zamanında ödeyeceğini nasıl anlarsın?
    3 saatte bir insanın iyi bir kiracı mı kötü bir kiracı mı olduğunu anlayabileceğin bildiğin bir yöntem varsa söyle herkes kiracısını böyle seçsin.
    Siz ve konuda bahsi geçen ev sahipleri gibi düşünen insanlara sadece şunu diyorum.

    İnşallah senin de erkek çocuğun ev bulamaz da bu gibi insanlarla karşılaşır da anlarsın ne duruma düştüğünü.

    Hiç utanmıyorum da beddua etmekten böyle durumlarda. Yoksa ağzıma almak istemem bedduayı.

    Yapmayın ya iyi insan kötü insan vardır. Bu kadar basit. Ayrımcılığı ne kadar destekler olmuşsunuz yazık. Önce bi konuşulur sohbet edilir sonra karar verilir. İçine yatarsa tamam dersin vereyim evi. Yatmazsa vermezsin. Komplike etmeye gerek yok ki bu kadar?