Cidden şu videoyu izleyin amacım tartışma değil ikisini de tanımam. Ama ateistim diyen çocuk daha savunduğu şeyin ne olduğunu bilmiyor..
LÜTFEN VİDEOYU İZLEMEDEN YORUM YAPMAYIN.
https://youtu.be/uETs5mKwJjs
Yeni nesil niye böyle?
15
●704
- 25-07-2019, 19:33:44Üyeliği durdurulduNeyin primi mesela hocam? Bu adamların hiç bir kârı yok. Videolarında adsense bile yok. Videoyu izleyin lütfenberkaycatak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 25-07-2019, 19:35:00Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.Özentilikten hocam niye olacak. Ateistine de müslümanına da aynı derece saygı duyuyorum kimsenin inancı beni bağlamaz. Daha savunduğu şeyi bilmiyor birileri kulağına fısıldamış bunları guguk kuşu gibi duyduğu şeyi tekrarlıyor
- 25-07-2019, 19:35:08Bazı insanların çevresi tarafından dışlanmamak için ateist olduğunu veya olmaya çalıştığını düşünüyorum. Çevresel faktörler bu konuda etkili. Özenme ve üşenmenin de etkisi var... Bir dini benimsemek için en asgari düzeyde olsa da sorumluluk sahibi olmak gerekiyor. Bundan da kaçmayı amaçladıkları için ateist olma yoluna başvuruyorlar. Bir de hayatta kendi başarısızlıklarının faturasını ilahi düzene kesme durumu var, maalesef.
- 25-07-2019, 19:40:40Hocam bir duvarın yanında video çekmişler iki kişi var. Röportaj yaptığı kişi kim, neyin nesi? Bu videonun başı ne? Bu adamı nereden bulmuş? Videoyu açtığım anda röportaj yaptığı kişinin rahatlığı da ayrı garip. Çoğu kişi böyle bir anda ciddi bir ifade takınır. İnanmadım nedense. Ama çıkardığınız düşünce doğru. Maalesef gençlik böyle, ne popülerse onun yanındalar.
EdizKaya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle