• 25-07-2019, 13:26:23
    #10
    yetkiliservisbu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    180 gün olayı çok saçma. 1 ay önce taşındım. apartmanda süperonline altyapısı olmadığı için hemen iptal ettiler. taahhüt süresi dolmadığı halde ücretsiz abonelik fesih işlemini gerçekleştirdiler.
    İlk nakil işlemi başarısız olursa altyapı yetersizliğinden aboneliği iptal ettirme hakkınız var.
  • 25-07-2019, 13:32:46
    #11
    aykutozen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Yeni yapılmış bir eve taşındık, Türk Telekoma interneti taşıtmak için gittiğimde binanızda altyapı yok, 180 gün içinde yapılmazsa internetinizi iptal edebilirsiniz diyorlar. O zamana kadar dondurdular. Sıkıntı şu ki 180 gün boyunca internetsiz mi duracağım. Ne yapmalıyım?
    Superbox aylık 159 tl ve sınırsız.
    Diğer bir seçenek neti olan başka bir binadan anlaşıp ortak kullanım yapabilirsiniz. 2 tarafın birer tane access point almasına bakar.
    Legal olmayan bazı yöntemler buradan bilgi vermem doğru olmaz ama alacağınız birkaç cihaz sayesinde ücretsiz (maalesef izinsiz) başka netlere girmeniz de mümkün.
  • 25-07-2019, 13:41:32
    #12
    AzizTR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    89 liraya limitsiz superbox paketi var
    kotasız en ucuz paket 159 görüyorum hocam, link atta hemen alayım bitane
  • 26-07-2019, 10:46:39
    #13
    Yardımcı olan herkese teşekkür ederim, ana konuyu güncelledim, evde pano var, panoya bir hatta geliyor ama türk telekomdan altyapı yok diyorlar.
  • 26-07-2019, 11:27:31
    #14
    AzizTR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    89 liraya limitsiz superbox paketi var
    link atabilir misiniz
  • 26-07-2019, 12:32:28
    #15
    aykutozen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Yardımcı olan herkese teşekkür ederim, ana konuyu güncelledim, evde pano var, panoya bir hatta geliyor ama türk telekomdan altyapı yok diyorlar.
    Altyapı gelecek diye bekleme hocam altyapı yok demelerinin sebebi mahalledeki panoda boş port olmamasından kaynaklanıyor. Biri taşınacak iptal ettirecek ve o arada size denk gelecek filan.

    Çıkın sokağa saha ekiplerini gözleyin herhangi bir panonun başında birini yakalarsanız sohbete tutun anlatın derdinizi parasında değilim işim görülsün yeter gibi konuşun gerekirse 100-150₺ veriyim işimi hallet dersen %90 çözerler.(Şaka değil.)
  • 26-07-2019, 12:38:46
    #16
    Denizli desin sanirim, Saltakda ki Netspeed e bir sor istersen, 3 aylik internet almistim apartta baglanti yoktu baglamislardi. Belki Kablonet te mumkun olabilir binada baska yasayan var ise 3-4 imza ile getiriyorlar baglanti.
  • 26-07-2019, 12:40:22
    #17
    Geçmiş olsun, üniversite okurken yeni bir binadan daire kiralamıştım. Üniversitem bitti, yan komşuyla arada konuşuyoruz hala bağlamamışlar hat O işi unutun hocam 2-3 sene
  • 26-07-2019, 12:42:03
    #18
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    160-170TL bandında aylık superbox tarifeleri var hocam sınırsız ve hızı 20mbp/s idi yanılmıyosam. Apartmandakilerle konuşup ortaklaşa alabilirsiniz bir kişinin evinde durur hem daha hesaplı gelir hemde internetsiz kalmazsınız yoksa Türk Telekom kolay kolay altyapı bağlamaz oraya