• 29-05-2019, 19:06:59
    #10
    HelixTm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Geçer yalnız bagaja vermen gerek, güzel bir paketle. Saha ekibinin sağı solu belli olmuyor..
    El bagajında götüremez miyim? Modele bakarsan küçücük bir şey
  • 29-05-2019, 19:10:52
    #11
    Geçen sene parçalar içinde kasa soktum. Açıp bakmaya bile uğraşmadılar (yerden tasarruf için kasanın içine kirli çamaşırları doldur, hem kasa da temizlenir )
  • 29-05-2019, 19:13:05
    #12
    khanedsa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Geçen sene parçalar içinde kasa soktum. Açıp bakmaya bile uğraşmadılar (yerden tasarruf için kasanın içine kirli çamaşırları doldur, hem kasa da temizlenir )
    https://www.incehesap.com/asus-vivom...BoCfB8QAvD_BwE Kasa bu
  • 29-05-2019, 19:13:18
    #13
    Üyeliği durduruldu
    vidtekno adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Nasıl yani tek parça halinde derken.
    Hocam langur lungur atıyorlar zarar gormesin
  • 29-05-2019, 19:15:46
    #14
    Ben de bi şey sandım ya Ben bildiğin mid tower kasadan bahsediyosun sandım. Bavulu verirken kırılacak eşya olduğunu söylersen üzerine fragile etiketi yapıştırsınlar, öyle olunca daha nazik davranıyorlar.
  • 29-05-2019, 19:16:40
    #15
    Hangi Havaalanına / çalışanına olduğuna bağlı. Antalya ve İstanbul Havaalanında laptobumu açmamı isteyip, çantadaki sıvı şeyleri (parfüm, su, deodorant vs.) teslim etmemi isterken. Adana, Mersin, Gaziantep, Batman Havaalanında elimi kolumu sallaya sallaya içeriye laptop, 1.5 litre suyla girdim. Biraz da oranın güvenlik ve dikkat seviyesine bakıyor bu durum.
  • 29-05-2019, 20:08:26
    #16
    Kirilacak esyaniz oldugunu belirtirseniz kasanizi elle surulen araclarla ucaga gotururler. Yani valiz gibi banttan asagi paldir kuldur gitmez. Komplike bir yapisi oldugundna kabin icerisine alinmaz. Havalimanina girerken paketiniz acilmayacak turden olmasin. Kural geregi her zaman kontrol edilebilecek sekilde girmek zorundasiniz. İceriye girince paketinizi saglam yapmanizi oneririm.