• 29-05-2019, 18:00:19
    #1
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Merhaba,

    O kadar doldum ki. Ben bu kadar beceriksiz, bu kadar müşteri düşmanı, bu kadar paraya tapan bir firma görmedim. Sitelerinde paket değiştirme sayfasında herhangi bir ibare olmamasına karşın limitleme uyguluyorlar.

    Konu şu şekilde başladı. Hat değerlerimin yettiğini düşünerek 75 mbps geçiş yaptım, sonrasında kopmalar vs. olmaya başladı. Buna istinaden gittim statik IP aldım. Belki bundan yapıyordur diye. Sorun düzelmedi. Hat ölçümü yaptırdığımda hattımın 62 mbps kaldırdığını öğrendim. 50 mbps geçişi yapmak için sitelerine girdim. Geçiş yapılabilecek olan paketlerde 16 35 çıkıyordu. 50 yok. (Genel problem gününde paket düşürme yapmayı denemiştim. Sorundan habersiz olarak.) Bende 35'e düşürüp talep açtım. Not düştüm. Sistemde 50 çıkmıyor. 35'i seçtim ama 50 yapın diye açık açık not düştüm. Ne oldu tahmin edersiniz. 35'e geçirdiler. 50 yapın diye yazmıştım cevap yok. 2 gün sonra beni aradılar. TT tarafında böyle bir limit varmış. ay içerisinde 3'ten fazla paket değiştirilmezmiş. Ben de dedim ki, sözleşmemde bu açık olarak yazıyor mu? cevap yok. Sitenizde yazıyor mu? hayır, yazmıyor. O zaman bu limiti uygulama hakkı ne sizde ne TT tarafında yok. Acilen geçiş yapın dedim. Yapamayız diye ayak diretmeye devam ediyorlar.

    Zaten son zamanlarda yaşanan sorunlardan dolayı bunalım noktasına geldim. Bu da üzerine tuz biber oldu. Normal bir insanı bile sinir hastası edebilecek düzeyde bir firma. Aklı olan bunlarla iş yapmaz. Dediğim dedik öttürdüğüm düdük hesabı takılan bir firma. İyi niyetten hiç haberleri yok.

    Bu konuda yapabileceğim yasal bir hakkım sizce var mıdır?
  • 29-05-2019, 18:02:46
    #2
    NetSpeed
  • 29-05-2019, 18:03:51
    #3
    Az önce tw ile ders alırken 2de1 netin düşmesi sonucu hocama ayıp oldu insanların artık internet üzerinden para kazandığını ders aldığını hala anlamayan bir firma allah tüm yetkililerinin belasını versin geçtiğim güne lanet olsun
  • 29-05-2019, 18:07:06
    #4
    Extralarge adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    NetSpeed
    MH için ulaşılamıyor gibisinden şikayetler var.
  • 29-05-2019, 18:16:30
    #5
    TurkNet' le mukayese bile edilmez. Fiyatına göre paketleri çok uygun.... Zaten TürkTelekom altyapısını kullanıyor.
  • 29-05-2019, 18:26:21
    #6
    Extralarge adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    TurkNet' le mukayese bile edilmez. Fiyatına göre paketleri çok uygun.... Zaten TürkTelekom altyapısını kullanıyor.
    Şimdi aradım. Bilgi almak için 3 dakika oldu. Bağlanamadık.
  • 29-05-2019, 18:38:01
    #7
    Şöyle bir şey var ilk etapda onlar aradığında teyit için alt yapıyı sorgulamakta. Sonra sizi diyor ki, hattınız bu kadarı da kaldırabilir ancak altını çiziyorum kopmalar olabilir deniliyor. Yani adamlar uyarıyor vakti zamanında uyarmalarının ardından bende 35 mbs yi almıştım. 2 yıldır turk.net teyim bence iyi hizmet.
  • 29-05-2019, 18:46:49
    #8
    SEOPro adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Şöyle bir şey var ilk etapda onlar aradığında teyit için alt yapıyı sorgulamakta. Sonra sizi diyor ki, hattınız bu kadarı da kaldırabilir ancak altını çiziyorum kopmalar olabilir deniliyor. Yani adamlar uyarıyor vakti zamanında uyarmalarının ardından bende 35 mbs yi almıştım. 2 yıldır turk.net teyim bence iyi hizmet.
    ben direk TT müdürlükten ölçüm yaptırdım. net rakam verdiler bana 62 mbps diye. ondan sonra düşürme yaptırmak istedim. bunlar başıma geldi. sorun yaşamadığın sürece iyi firma ama sorun yaşarsan delirme noktasına getiriyorlar.