Merhabalar,
Saçlarım önceden düzdü ancak şimdi biraz kıvırcık olmaya başladı, hal böyle olunca taradığım gibi kalmıyorlar ve bu durum beni rahatsız ediyor. Saçlarımı kestirdiğimde ben söylemesem de hep saçlarımı düzleştirip saç spreyi sıkıyorlar ve o gün harika bir saç modeli ile geziyorum. Ertesi gün ise dün ki saçtan eser kalmıyor, ne kadar uğraşsam da saçlarım kurduktan sonra birbirine giriyor. Kalın ve sık bir saç yapım var, dar dişli tarak ile taramak mümkün değil. Yanlar kısa, üstler uzun, en uzun üst ön 8-10cm arasında. Saç spreyi olarak ne tavsiye edersiniz?
Saç Spreyi Tavsiyesi Olan Var mı?
11
●1.474
- 27-05-2019, 19:07:17
- 27-05-2019, 19:17:53Üyeliği durduruldu3-4 farklı marka kullandım ama Morfose bana göre en iyisi. Tavsiye ederim.
- 27-05-2019, 20:05:13Piyasadaki belkide bir çok ürünü denedim en iyisi, loreal paris studio pro ama şuan bulamıyorum, ondan sonra taft ultra ya da ultimate.
- 27-05-2019, 20:07:15Morfose denediklerim arasındaki en iyi ürün diyebilirim.
- 27-05-2019, 20:47:50berkayakinci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüleMRT16 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüleberatsonmezler adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüleEvet Morfose bayağı bir ön plana çıkıyor. Morfose'nin hangi ürününü kullanıyorsunuz? Sanırım sadece siyah ve turuncusu var? Morfose Tercih edeceğim. Ek olarak saçınızda şampuan harici kullandığınız ek bir şey var mı?Golmander adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle