FahrettinKilic adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Avukata pek güvenemiyorum çünkü kendi çıkarlarını daha çok ön planda tutuyorlar o yüzden soruna kendim çözüm üretmek istiyorum.

Olay şöyle arkadaşlar: Araç hurda teşviğine girsin diye bunlar kendi üzerlerine almışlar aracı. Bize araç ikinci el olarak satılmış. Aracın 90 bin lirasını nakit olarak verdim geriye kalanı için de kredi çektim. Sanırım bu bizim gönderdiğimiz 90 bin lirayı ön plana çıkararak onun üzerinden sattığını göstermeye çalışacak anladığım kadarıyla.
ama işin özü şu hocam.

siz sıfır kilometre ikinci el araç almışsınız.
ödeme şekli nedir bilemem ama 90 bin tl havaleye karşılık fatura kestiyse ve kalanını elden verdiyseniz satıcı inkar edebilir.

sıfır araç olarak piyasa fiyatından uyguna( bayi fiyatı) aldıysanız şanslısınız derim.

birde aldığınız araç nedir bilmiyorum ama bayiden sıfır araç alıp 90 bin verip kalanını 12 ay sıfır faiz kampanyaları vardı hala var o kampanya gerçekten kazançlı oluyordu.