selam, banada forumdan bir arkadaş yardım etti. öyle çözdüm daha yeni.
öncelikle windows sürümü çok önemli, son sürümü kurmalısın. son sürümün iso dosyasını at usb bellek ile formatla. çevrimiçi lisans yapıcam dersin.
sonra driverları manuel kurma, zaten adamlar sırasıyla kuran program yapmışlar. otomatik önce driver kur sonra yeniden başlat ve monster programlarını kur. ekran kartını ise kurulan Geforce programından güncelle.
sonra windows 10 güncelle. zaten windows 10 son sürüm visual ve directx ayarlarını yapıyor. sonra makine uçuyor her oyunuda açıyor zaten.
monster kullananlara sorum şu, fan sorunu yaşıyor musunuz? fön makinesi gibi çalışıyor bilgisayar. 1 dakka susuyor 1 saat fanlar kuduruyor. yaptığım tek şey ise chrome da 4-5 sekme açık. bu sebeple iade edeceğim çünkü fan sesi çol rahatsız ediyor. fan sesi olmazsa eğer gerçekten çok iyi
GTX 1050 Ti Kasma Sorunu Acil Yardım
11
●1.589
- 06-02-2019, 08:13:58Erdemika adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüleErdemika adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüleCHMedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüleRuzgarSoft adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüleakcyseo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle ilginiz için teşekkür ederim, nvidia ekran kartlarının bu sıkıntısı olduğunu yeni öğrendim. Sistem harici ekran kartını tanımıyor bu sorunu ise kimisi bios ayarlarından yapmış kimiside Nvidia denetim masasından çözmüş. Öncelikle windows 10 'un son sürümü kurulu ancak daha serial koymadım bu akşam tekrar eve gittiğimde sorunları düzeltmeye çalışıp tekrar dönüş yapacağım. - 07-02-2019, 08:16:08Sorun Çözüldü arkadaşlar, sorun, windowsun şuan ki en güncel sürümü 1803 içinmiş. 1803 e güncelledikten sonra serial girişi yapıldı. Nvidia denetim masası ayarlarıyla oynanmadı.