• 10-11-2018, 22:28:18
    #1
    sarihanhosting.com un sahibi olan şahsı aramaktayım . Benim scriptimi kafasina gore millete satmakta. Ve hatta bu script benim ve benden baskasi lisansli satamaz gibi ibareler kullanmakta imiş. Bu arkadasin hosting sattığı belli. ama ys belgesi yok. vergi levhasininda olup olmadigi belli değil. konustuk ama engelledi beni . yediremedi tabi kendine. bu nedenle bu sahsi aramaktayim. bir de sizin önerileriniz neler , ne yapabilirim bu şahsa karşı
    @aykutavsar;hocam birde galiba sizin sattiginiz kisilerden biri. wareze dusurmeye calisiyor. yardimci olur musunuz?
  • 10-11-2018, 22:33:20
    #2
    Üyeliği durduruldu
    https://www.kapteyan.com.tr/ da barınmaktadır.
  • 10-11-2018, 22:37:11
    #3
    oxcakmak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    https://www.kapteyan.com.tr/ da barınmaktadır.
    hocam bu kisinin r10 uyeligi var mi acaba. bir de ne yapabilirim bu konuda tam olarak ?
  • 10-11-2018, 22:38:37
    #4
    Üyeliği durduruldu
    Hafizyazar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    hocam bu kisinin r10 uyeligi var mi acaba. bir de ne yapabilirim bu konuda tam olarak ?
    Adamı pek tanımam ama thtden ise hocam baştan yazılım dağıtılır, suçduyurusunda bulunun amam bulunmadan öce tüm kanıtları ss alın 2 şer sayfa şeklinde yedek alın.
  • 10-11-2018, 22:41:20
    #5
    oxcakmak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Adamı pek tanımam ama thtden ise hocam baştan yazılım dağıtılır, suçduyurusunda bulunun amam bulunmadan öce tüm kanıtları ss alın 2 şer sayfa şeklinde yedek alın.
    ekran görüntüleri full olarak bende. vergi levhasj da yoktur simdi bunun sitesinin.
  • 10-11-2018, 22:41:51
    #6
    Üyeliği durduruldu
    kapteyanbilişimin r10 üyeligi vardi diye hatirliyorum
  • 10-11-2018, 22:42:10
    #7
    wmaracında üyeliği varmış. https://*******.com/forum/uyeler/96154-sarihanhosting

    İsim soyisim : Se... Sa... görünüyor.

    Edit: R10'da zamanında imzasında sarihanhosting tanıtımını yapmış kişi https://www.r10.net/members/106816-hunterrock260.html
  • 10-11-2018, 22:44:04
    #8
    igtr.net
    sarıhanhosting nereden aklıma geldi diye düşündümde ben bahsettiğin kişi ile bir ara whatshap üzerinden konuşuyodum. r10 üyeliği eskiden varmış ama ban yemiş süresiz. ama ***** olarak satışını yaptığı 2-3 şey bende denk geldim 😂 yani o işlerle uğraştığını biliyorum. zaten sizin scripti satıyosa ***** yapmıştır çünkü şuan mesela bildiğim diğer bir temayıda ***** yapmıştı. wordpress r10 da satışını yapan kişiyide tanıyorum.
  • 10-11-2018, 22:45:16
    #9
    Vergisiz hosting satışı yapıyorsa ihbar edin. Pisliğe pislik yapmak lazım.