• 08-11-2018, 20:45:46
    #10
    BesiktasliCocuk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    .Arkadaşlar merhaba,

    Sizden bir konuda fikir almak istiyorum fakat konuya nasil girecegimi bilmiyorum. Arkadaşlar bir WhatsApp grubunda (eğitim grubu) bir kizla karsilastim, sorumu yanıtladı. Ondan sonra başka konular hakkında da konusmaya basladik, yani biraz gelistirdik sohbeti. Kiz benim hakkımda tam olarak ne düşünüyor bilmiyorum ama yani surekli konuşuyor benimle, belli bir samimiyeti de sagliyor yani soğuk değil. Arkadaşlar özellikle biraz daha tanimaya başladıktan sonra, bilmiyorum bos bir duygu mu ama kizdan biraz hoslanmaya basladim. Yani kız her seyiyle aradığım kiz. Biliyorum bir çoğunuz internetten sevgili mi olur falan diyecek ama cidden kizi kaybetmek istemiyorum ve iyi de biri yani havali, egolu vb degil. Fakat en büyük sıkıntı, farklı sehirlerdeyiz. Sizce ne yapayim unutayim mi yoksa istedigim seyin pesinden gideyim mi? Eger git diyorsanız, sizce kiza ona karşı ilgi duydugumu, onunda ilgisini cekmeyi vb nasıl basarabilirim? Çünkü en nihayetinde internetten tanıştık, yuz yuze suanlik bir gorusme yok ve yanlış bir sey yapip kotu bir intibah bırakmak istemiyorum.


    Fikirlerinize ihtiyacim var.
    Gucluyazar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Valla bende eğitim grubundan 3 kıza soru sordum.
    Şuan üçü ile de görüşüyorum. Üçü ile de muhabbet çok derinde, üçü de ben yazmasam da yazıyor. Bir tanesi soğuksun falan dedi hatta ama en fazla da yazan o. Bende ne yapacağımı bilmiyorum 😂😂
    Eğitim grupları nasıl oluyor? yks mi aga bende bir gruba girsem çok güzel olur nasıl olduğunu söyleyebilir misiniz?
  • 08-11-2018, 20:47:33
    #11
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Sâ'fî adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Umut tabii ki her zaman var. Kapılmamaya çalış, bunun için de bence hislerini bir an önce açık et. Friendzone veya kanka durumuna dönmesin olay. Unutma ne kadar kısa sürerse, o kadar az acı çekersin. Senin hoşlanma sürende, o kız çoktan senin hakkında fikir sahibi oldu, kararını verdi.



    Kesinlikle.
    Hocam haklisiniz ama bende hani bodoslama dalip kizda kötü intibah bırakmak istemiyorum. Kiz açısından düşünün, sadece yazisarak belli bir yere kadar tanıdığın kişi senden hoşlandığını söylüyor, bende aciklamak hissettirmek istiyorum ama bunu en iyi şekilde nasıl yapabilirim, asil sorum o



    expixer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Eğitim grupları nasıl oluyor? yks mi aga bende bir gruba girsem çok güzel olur nasıl olduğunu söyleyebilir misiniz?
    YKS grubu aynen hocam. Ama bu kiz benim icin adeta bir şans yani diger kizlar cok bos bu 2 binli, İngilizce osmanlica biraz da Arapça biliyormus
  • 08-11-2018, 20:58:11
    #12
    o gruplara beni de alın
  • 08-11-2018, 21:00:32
    #13
    Ya grup mrup yok unutun onu bana yol gosterin 😂😂
  • 08-11-2018, 21:03:53
    #14
    igtr.net
    devam et 😊
  • 08-11-2018, 21:10:17
    #15
    BesiktasliCocuk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hocam haklisiniz ama bende hani bodoslama dalip kizda kötü intibah bırakmak istemiyorum. Kiz açısından düşünün, sadece yazisarak belli bir yere kadar tanıdığın kişi senden hoşlandığını söylüyor, bende aciklamak hissettirmek istiyorum ama bunu en iyi şekilde nasıl yapabilirim, asil sorum o
    Abi ne var ki bunda?

    Eskiden de şeydi, mendilini koklayarak hoşlanıyorlardı, ne bileyim sadece bir defa görerek aşık oluyorlardı filan.

    Aşık olmak için illa yan yana olmaya, bir bakışa bir söze bir görüşe ihtiyaç yok ki. Bazen göremiyor olmana aşık olursun.

    Bence direk bahset gitsin. Kabalık gibi geliyor sana ama değil. Hemen sevgili olalım demiyorsun ki, sadece sendeki durumu anlatıyorsun. Bunu; bugün burada hava çok güzel normalliğinde söylersen, o sadece şaşırır.
  • 08-11-2018, 21:15:27
    #16
    bizim zamanımızda akşam ezanı okunmaya yakın saatlerde genç kızlar arkadaşları ile mahalle köşelerinde çekirdek çitleyip yürürken bizler de günün son mahalle maçından dönerdik. o gün ki fakir bütçemize göre kola çekirdek gazoz çekirdek para varsa belki cips vs. ile genelde karşılıklı bakışmalar ile birbirimizi tanırdık. Konuşmak falan pek yoktu olmazdı mahalle adabına uygun değildi. ama yollar elbet bir gün bir yerde kesişecekti bunu biliyorduk. akşam ezanından sonra ablaları anneleri ile genelde bina önlerinde otururlardı ya da konu komşu bazen birer bardak çay ile kaynatırlardı. biz de bir oraya bir buraya gide gele bakışmaya göz teması kurmaya çabalardık. annesinin gözüne girmeye çabalardık misal aman teyzecim canım teyzecim ayakları.

    düşündümde yazacak çok fazla şeyim varmış ;
    özetle bakardık görürdük severdik tanırdık sevilirdik konuşmadan önce bile belki aylarca sadece bakışırdık. ben bu klasik 90 lar hikayesinde tanıştığım kız arkadaşım ile yaklaşık 10 yıldır evliyim.

    valla yeni genç kardeşlerim kusura bakmayım komik geliyor bu anlattıklarınız bana.
    whatsapp dan kızı kaybetmek istememek nedir yahu
    whatsapp dan ilişki geliştirmek istiyorsan instagram dan ekle facebook da dürt final olarak görüntülü ara
    ama alışacağız sanıyorum ki sizin sevdalarınız da artık sosyal medya üzerinden yürüyecek.
    sizlere tavsiyem gözlerine bakmadan tanıştığınız insanlardan uzak durun sonunda üzülmeyin.
  • 08-11-2018, 21:18:34
    #17
    seni seviyorum dersin " O " ' da gider başkan takma böyle şeyleri .
  • 08-11-2018, 21:38:57
    #18
    Ayni şeyi bende yaşadım ilişkiye başladıktan sonra içini sürekli yersin acaba ne yapıyor? Benden başka birisi ile konuşuyor mu gibi sorunlar uretirsiniz kafanız da bence samimiyetinizi daha fazla ilerletmeyin
    • hsaat06
    hsaat06 bunu beğendi.
    1 kişi bunu beğendi.