• 31-12-2018, 17:56:38
    #10
    Bi dönem sıkıntılı bi süreçten geçiyordum bu hastalık baş gösterdi. 7 ay çektim diyebilirim. Ağrıdan gözümden yaş geliyordu. Şükür üstesinden geldim. Ne ağrı ne sızı kaldı.
  • 31-12-2018, 18:22:28
    #11
    sedattm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Psikolojik derler olmadık depresanlar yazarlar sonra hayatınız alt üst bir halde bulursunuz kendinizi. Depresana başlamayın kesinlikle. Spor egzersiz diyet ve stressiz yaşam başka bir tedavisi yok gibi şimdilik
    Bence de depresana başlamayın.
  • 31-12-2018, 19:57:54
    #12
    BurakCe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bi dönem sıkıntılı bi süreçten geçiyordum bu hastalık baş gösterdi. 7 ay çektim diyebilirim. Ağrıdan gözümden yaş geliyordu. Şükür üstesinden geldim. Ne ağrı ne sızı kaldı.
    Yaklaşık 5 aylık diyet serüvenim ile bende ağrılarımı ciddi oranda azalttım ve artık kendi kendimi iyileştiğime inandırabiliyorum. Tek bir korkum var ki tekrar normal düzen ile her türlü yemeği yemeye başladığım zaman bu hastalığın tekrarlamasıdır. Tam anlamı ile hastalığı atlattığımı söylersem yalan olacaktır fakat büyük ölçüde rahatlamış durumdayım. Siz kızartma veya şeker tarzı yemekler yediğiniz zaman tekrar sıkıntı yaşıyor musunuz yoksa hayatınız normal bir insanın hayatı gibi düzene girdi mi?
  • 31-12-2018, 22:44:50
    #13
    Valla kardeşim kızartma alkol herşey tüketiyorum. Simflat ve nexium kullanmıştım ve spora geri döndüm çok şükür hiç belirti ağrı yok