ekran goruntusunu silebilirsin, mail adresin gorunmus.
Google böyle bir mail atar mı ?
16
●781
- 26-05-2018, 08:48:20Allah allah , hocam çok teşekkür ederim yardımcı oldunuz şaşırmadımda değil.NetX adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Peki o header kısmından nasıl anlıyoruz orjinal olup olmadığını ? Ben kaldırdım şimdi görüntüyü ama eğer yazarsanız bundan sonra şüphelenenler mail hakkında öyle kontrol etsin. Hem bende öğrenmiş olurum - 26-05-2018, 08:55:10header bilgilerinde mailin kim tarafindan hangi sunucu uzerinden gonderildigi, imzalanip imzalanmadigi gorulebiliyor. attigin ekran goruntusunde bu imzalar yer aliyordu. istedigimiz uzantiyi kullanarak fake mail atabiliyoruz, ama o domain uzerinden gitmedigi icin imzalayamiyoruz, haliyle imzasiz gittigi icin de fake mail diyebiliyoruz. ama bunda google.com uzerinden imzalanmis oldugunu gorduk. zaten en tepede de pass demis, yani gecti. google.com uzantisini da bizler kullanamiyoruz haliyle sirket calisani bu gonderen diyebiliyoruz rahatlikla
- 26-05-2018, 09:00:44Süper bir bilgiNetX adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Teşekkür ediyorum , ilginiz ve yardımlarınız için. Bir çok arkadaşında işine yarayacağından eminim
- 26-05-2018, 09:11:52rica ederim ne demekBaris13 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yalniz benim de garibime gitti bu uygulama ama ozel basvuruyla kabul edildim demissiniz, oradan yola cikarak programa hayli onem verdiklerini anliyoruz. telefonla gorusme talebi pek gorulen bir sey degil. (:
- 26-05-2018, 12:35:12Daha önce Türkiye'den kitap yayınlamak için görüşmüştük. Ancak Türk yayıncılar birliği açtığı dava ile hem Google'da hem de Apple'da kitap satışını Türkiye pazarı için durdurmuştu. Kitabı elektronik ortamda çıkarmak istediğim için uygulama yazmıştım. Belki onunla ilgili bilgilendirme yapacaklardır. Ya da değişiklik olmuştur onun bilgisini vereceklerdir.Baris13 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 26-05-2018, 18:17:34Sizi de telefonla mı aradılar ?ismailbal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 26-05-2018, 20:07:13Baris13 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben aramıştım sanırım. Uzun zaman oldu ama sanırım email atıp şu numaradan ulaşabilirsiniz demişlerdi.