• 24-05-2018, 16:42:03
    #10
    PREMIUM SEO
    Taksim meydana yakınsan avukat arkadaşım var ona yönlendirebilirim hocam yardımcı olur muhakkak.
  • 24-05-2018, 16:42:30
    #11
    ceza aldım dediğiniz davayı kaybettiğiniz için avukatlık ücreti için ilamlı icra takibi yapılmış.

    takip ilamlı olduğu için itiraz edemezsiniz. biran önce ödemelisiniz.
  • 24-05-2018, 16:43:58
    #12
    arpej adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Legal bir oyunun hilesini yayınlıyorsun ve adalet sistemini sorguluyorsun ilginç.
    Şimdi aynı yorumu yapacaktım. İyi ve ya kötü de olsa bir oyuna emek verilmiş ve sen oyun akışına müdahale ederek bütünlüğünü bozan illegal paylaşımda bulunmuşsun ama adalet sistemini sorguluyorsun. İlgiç ve komik.
  • 24-05-2018, 16:44:18
    #13
    Üyeliği durduruldu
    arpej adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Legal bir oyunun hilesini yayınlıyorsun ve adalet sistemini sorguluyorsun ilginç.
    forum sitesiydi hocam mahkemedede belirttim 2011 yılında askerdeydim zaten site açıktı siteyle ilgilenemediğimden dolayıda site hiti düşünce 2012 yılında kapattım ayrıca ne bana nede isimtescile hilenin olduğu linkle ilgili kaldırın gibisinden uyarı maili falanda gelmemiş şimdi o konuyu geçeli çok oldu uzun uzun anlatsam gerçekten bana hak verirsiniz ama konumuz o değil şimdi
  • 24-05-2018, 16:45:21
    #14
    Geçmiş olsun
  • 24-05-2018, 16:45:53
    #15
    Üyeliği durduruldu
    BigSEO adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Taksim meydana yakınsan avukat arkadaşım var ona yönlendirebilirim hocam yardımcı olur muhakkak.
    malesef Balıkesir'de yaşıyorum hocam
  • 24-05-2018, 16:46:10
    #16
    Geçmiş olsun hocam üzüldüm açıkcası masraflar yüksek. Allah sabır versin ne diyeyim. Umarım bir çıkar yol bulunur.

    DoCaTa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    buraya niye konu açıyorsun arkadaşım? git avukat tut kendine.
    Bi bitmediniz a...
    Yol geçen hanı oldu forum
  • 24-05-2018, 16:49:04
    #17
    Wolfteam bana hep saçma bir oyun olarak gelmişti. 1-2 defa oynayıp bu ne b*ktan bi oyun deyip bidaha devam etmemiştim bikaç sene önce.

    Doğru karar vermişim. Siz de zamanında hilelerden 3-5 kazanmışsınızdır. Yine de geçmiş olsun.
  • 24-05-2018, 16:49:12
    #18
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    WebEnes adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Merhaba arkadaşlar
    böyle saçma sapan birşey olamaz 2012 yılında kapattığım internet sitesinden 2015 yılında davalık oldum wolfteam oyununun hilesini yayınlamaktan nasıl bir adalet sistemimiz varsa artık bilişim güvenliğini tehdit etme bozma ve engellemekten ceza aldım wolfteam hilesi yayınladım diye böyle bir suçla ceza kesildi tabi wolfteam oyununun avukatı googleda karşına çıkan bütün siteleri dava etmiş işin ilginç tarafı 2012 yılında kapanan sitem 2015 yılında dava ediliyor ve ben suçlu bulunuyorum 304 gün ceza alıyorum bu para cezasına çevriliyor 5 yıl denetimli serbestlik veriliyor daha sonrasında ayrı bir kağıt daha geliyor mahkeme dosya parası bilir kişi parası evrak gönderim parası 600 700 tl gibi bişey ödedim o zaman az önce bi evrak daha geldi wolfteam denilen aşağılık oyun ve aynı düzeydeki avukatı 3600 tl avukatlık parası istiyor normalde 2600 tl imiş şimdiye kadar faiz işlemiş 3600 tl olmuş ve icra başlatmış ben aşağıda belirttiğim ibana direk bu parayı yatırcammı bunun itiraz vs bişeyi yokmu ve neden sadece iban var hiç bir iletişim bilgisi yada muhattab olabileceğim bi kurum yok böyle sadece iban gönderip öde demekle olurmu çok saçma bu konuda detaylı bilgisi olan daha önce başına gelen varmı?


    icra gelen ödemeye bir hafta icinde itiraz etmezsen kabul etmiş olursun ödemek zorunda kalırsın dilekçe yazıp icradan itiraz etmen gerekir mutlaka..