• 16-05-2018, 00:23:30
    #1
    Arkadaşlar facebookta sitemi yazınca altında PBX bilmem birşey çıkıyor neyden olabilir akıl verebilecek varmı
  • 16-05-2018, 00:43:03
    #2
    Serverlarınız aynı olabilir mi? Google optimizasyon kategorisinde, google aramalarda başlığı farklı site çıkanların açtığı konularda, serverla alakalı olabileceğini okumuştum diye hatırlıyorum.
  • 16-05-2018, 00:44:50
    #3
    investigator adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Serverlarınız aynı olabilir mi? Google optimizasyon kategorisinde, google aramalarda başlığı farklı site çıkanların açtığı konularda, serverla alakalı olabileceğini okumuştum diye hatırlıyorum.
    peki nasıl çözülür hocam bu durum nereden bakarım
  • 16-05-2018, 00:46:15
    #4
    https://developers.facebook.com/tools/debug/

    adresinden siteni kontrol edebilirsin. scrape again dersen facebook siteni tekrar tarar.
  • 16-05-2018, 00:52:02
    #5
    OyeR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    https://developers.facebook.com/tools/debug/

    adresinden siteni kontrol edebilirsin. scrape again dersen facebook siteni tekrar tarar.
    hocam o pbx çıkıyo yine
  • 16-05-2018, 01:14:01
    #6
    https://www.aofplatformu.com/
    https://www.aofplatformu.com/
    www.aofplatformu.com/
    3 farklı şekilde dener misiniz? https olanda görüntü gelmedi bende. ssl ile alakalı olabilir mi diye düşündüm.
  • 16-05-2018, 01:45:05
    #7
    investigator adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    https://www.aofplatformu.com/
    https://www.aofplatformu.com/
    www.aofplatformu.com/
    3 farklı şekilde dener misiniz? https olanda görüntü gelmedi bende. ssl ile alakalı olabilir mi diye düşündüm.
    hocam ilk 2de görüntü olarak hiçbirşey gelmiyor sonuncusunda ise pbx çıkıyor zaten ssl aldıktan sonra oldu bu ama nasıl çözebileceğimi bilmiyorum
  • 16-05-2018, 01:57:28
    #8
    http://www.aofplatformu.com/
    olarak verecektim sehven https iki kere yazmışım. evet ssl gibi duruyor. Serverın verdiği ücretsiz sslden midir? Hizmet aldığınız hostinge sorarsanız yardımcı olurlar sanıyorum.
  • 16-05-2018, 03:49:56
    #9
    investigator adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    http://www.aofplatformu.com/
    olarak verecektim sehven https iki kere yazmışım. evet ssl gibi duruyor. Serverın verdiği ücretsiz sslden midir? Hizmet aldığınız hostinge sorarsanız yardımcı olurlar sanıyorum.
    sordum sabit ip almam gerektiğini söylediler nedenki ne alaka ssl zaten yıllık 60 tl gibi birşey veriyorum istediğim tek şey facebookta sitemin önizlemesinin görülmesi