Merhaba
bugün Forevernew.net domaini aldım daha sonra domainin com.tr ve com uzantısının hem türkiye de hemde dünya ünlü bir giyim firmasına ait olduğunu gördüm
firma tescil edilmiş ve tescil konuları
SınıfMal ve Hizmetler09Güneş gözlükleri, güneş gözlükleri için mercekler ve çerçeveler, güneş gözlükleri için kılıflar ve zincirler, gözlükler, cep telefonu kılıfları, CD kılıfları, kredi kartları, mağaza kartları, bahsedilen mallar için parça, teçhizat ve aksesuarlar.
14Mücevher, değerli metalden veya bunlarla kaplanmış eşyalar, bilezikler, kolyeler, broşlar, yüzükler ve küpeler, kol saatleri ve saatler, kol saati kayışları, saatli bilezikler ve saatli zincirler, bahsedilen mallar için parça, teçhizat ve aksesuarlar.
18Deriden veya den taklitlerinden eşyalar, çantalar, el çantaları, sırt çantaları, omuz çantaları, plaj çantaları, atlet çantaları, alışveriş çantaları, el bagajları, sapsız el çantaları, seyahat çantaları, cüzdanlar, para keseleri, çek defteri kapları, evrak çantaları, bel çantaları, bavullar, güneş şemsiyeleri, şemsiyeler, baston, mücevher kutuları, incik boncuk kutuları, makyaj çantaları.
25Giysiler, ayak giysileri, baş giysileri, kemerler.
35Müşterilerin malları elverişli bir şekilde görmesi ve satın alması için çeşitli malların bir araya getirilmesi hizmetleri (belirtilen hizmetler perakende, toptan satış mağazaları, elektronik ortamlar, kataloglar ve benzeri diğer yöntemler ile sağlanabilir).
şimdi ben bu domaini alırken dünyada yeni çıkan teknoloji, bilim ve sağlık haberleri vb tarzda bir site amaçlamıştım daima yeni anlamından esinlenerek.
Sorum şu bu firma kendi iş kollarına girmeden bana herhangi bi telif uygular mı?
Domain isminden dolayı yaptırım hakları var mı?
Ayrıca site ingilizce planlanıyor.
bilen arkadaşlardan bilgi rica ediyorum.
Dommain hakkında düşüncelerinizi de öğrenebilrsem mutlu olurum.
Şimdiden teşekkür ederim
Forevernew.net domain telif hakkı?
0
●129