Yurtiçi Kargodan Şikayetiniz Oluyor Mu?
32
●1.048
- 16-04-2018, 20:08:52Tüm gün evden çıkmadım, dağıtıma çıktı diye bugün sms geldi. Şimdi de adresiniz de size ulaşamadık diyor. Bu kadar saçmalık olur! Madem ulaşamadın, bana çağrı dahi düşsen ben seni ararım. Neden aramıyorlar? Böyle bir şey olur mu Allah aşkına cidden deli oldum. Şimdi de şubemize gelin alın diyor, nasıl bir saçmalık bu?
- 16-04-2018, 20:10:31direk web sitelerine sikayet yazisi döşe sube ayrintisina kadar bak nasil getiriyolarTevfik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 16-04-2018, 20:11:51kapınızda geldik ama bulmadık tarzında kağıt yapıştırıyor yurtiçi. o yoksa genel merkeze şikayet etmenizi öneririm.
- 16-04-2018, 20:19:09Sadece Yurtiçi değil hepsi maalesef aynı şeyi yapıyor hocam.
Adresiniz dağıtım mevkiilerinden uzakta ise bekletmek adına dağıtıma çıktı gösterip sonra akşam "adreste bulunamaması sebebiyle teslim edilemedi" diyorlar. Gönderici olarak ara ara karşılaştığımız bir durum.
Müşteri hizmetlerini arayıp kayıt bırakıyorsunuz, genel merkezden şubeye "MAİL" atıyorlar. Ona bakana kadar...
