Kaynak : https://tr.sputniknews.com/amp/turki...-kalici-konut/
Buradaki bazı insanlardan şunu duymaya başlar oldum suriyeliyim desem olmazmı demeye başladılar ilginç bir durum olmaya başladı bu iş türk insanı adamın yaşı 50 60 daha ev alamamış bunlar geleli kaç gün oldu ev sahibi oluyorlar diye söyleniyor etrafta bende şaşkınlıkla dinliyorum ne oluyor diye.
Suriyelilere Kalıcı Konut ?
10
●819
- 03-02-2018, 14:50:05Bence Anlatılmak İstenen Çadırkentteki Suriyelilerin Evlere Yerleştirileceğidir. Kalıcılık Konusundan Emin Değilim. Operasyon Başarılı Sonuçlanıesa Ki Sonuçlanacaktır. Suriyeliler Kendi Ülkesine Gönderilecektir. Çünkü Malum Partı Seçmeni Bile Artık Rahatsız Bu Durumdan. Bakalım Zaman Ne Gösterecek.
- 03-02-2018, 19:55:09Üyeliği durdurulduBaşbakanlık şehit ailelerine Toki aracılığı ile ev verip, daha sonra ya parasını verin ya da çıkın diyerek kovmuştu.
Bu ülkedeki tek suçumız TC vatandaşı olmak.