Selamun Aleyküm,
Orta yaşlı bir abimiz Turkcellden 7 ay önce telefon almış Vestel Venüs ( haberim yok ), akşam bi faturasına bakayım dedim İPHONE yazıyor, bayi büyük ihtimalle 2. el veya açılmış vestel venüs telefonu İPHONE fiyatına satmış, ve adama Vestel Venüs Telefon Vermiş.
Ben şimdi İPHONEnin İMEİ numarasını aldım turkcellden faturasını alıp polise başvursam telefonum çalındı imei kapattırın diye daha sonra bu imei açtırabilir mi ?
ve ne yapabilirim.
Turkcell Bayisinin Şeref Yoksunluğu
16
●797
- 18-01-2018, 22:54:47fatura var ise iphone sizindir gerisini s.et gitsin hocam onu yapan lavuklar herşeyi hakediyorlar.volkans adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 18-01-2018, 22:56:111 . Fatura uzerinden telefon aldiysaniz turkcell e sikayet edin bayiligini iptal etsin
2.Savciliktan suc duyrusunda bulunun
3.Faturada kayitli imei olan telefonu alin - 18-01-2018, 23:02:07Telefonu nasıl alabilirim ki alsam gine iyi nasıl alıcam ?androidoyuncusu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 18-01-2018, 23:03:57Bildigim kadariyla kutudaki ve faturadaki imei adresinizi kullaniyor. Polisler yardimci olacaktir.volkans adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eger faturada casper yaziyorsa polisler imei kopyalama , kacak telefondan islem yapacaktir - 18-01-2018, 23:05:36Hocam konuyu tam detaylı arastırdınız mı? Haksız duruma dusersiniz ortada farklı bisey olabilir.Bi ara fatura ödeme merkezim vardı amcanın birisi cep fatura odemeye geldi 200 ksur fatura borcu var yemin billah ediyor kimseyle konusmadım bisey yapmadım diye zaafiyet geciriyor.Sonunda arastırdık ki hattın uzerine tlfn alınmıs.Yani iphone almıs olabilir baskasına satar veya saftır elinden almıslardır vs.Suclu durumuna dusmeyin aman diyim.
