• 19-11-2017, 11:18:45
    #1
    Dün arkdaşın nişandan çıktım arabayı açana kadar elimde olan çanta arabaya akrabaları bindirirken kayboldu. İçinde 2 adet kredi kartı 8 adet hesap kartı ehliyet kimlik arabanın tutsat dahil tüm belgeleri vardı. Şuan elimde sadece arabanın anahtarı kaldı. Karakola gittim tutanak tutturdum. Yer Sincan Lale Kültür Merkezi Turgut Özal Parkının yanında oldu. Kartları iptal ettirdim diğer belgeleri nasıl yapacağım hiç bir bilgim yok. Özellikle arabanın hiç bir belgesi kalmadı elimde yardımcı olursanız sevinirim.
  • 19-11-2017, 11:25:58
    #2
    Arabaya bindiğiniz yerde düşürmüş olabilir misiniz ya da milleti arabaya bindirirken arabanın üstüne sağına soluna koymuşsunuzdur harekete geçince de düşmüştür? Diğer belgeler için sorduğunuz sorular hakkında bilgim yok ama bu tarz bir şey telefon için başıma gelmişti de ışıklarda frene basınca telefonun arabanın üstünden ön kaputa ordan da asfalta çakılışını saniye saniye izlemiştim komik bi görüntüydü Allah affetsin
  • 19-11-2017, 11:28:26
    #3
    Hocam öncelikle geçmiş olsun civarlar da kamera mobese vs birşey varsa inceleyebilirseniz faydanıza olacaktır. Umarım zararı en aza indirgeyip işin üstesinden gelirsiniz.
  • 19-11-2017, 11:30:10
    #4
    Üyeliği durduruldu
    Sincandan kork kardeş
  • 19-11-2017, 11:30:21
    #5
    Geçmiş olsun hocam
  • 19-11-2017, 11:31:14
    #6
    Geçmiş olsun Kimlik için nüfus müdürlüğüne, ehliyet ve ruhsat için Emniyet Trafik Şubeye başvuracaksınız. Rusat kaybetmenin ve çıkarmanın ücreti 2500 ₺ olarak hatırlıyorum.
  • 19-11-2017, 11:41:48
    #7
    Üyeliği durduruldu
    kredi kartı + banka kartları için yenileme ücreti 15 TL ile 150 TL arasında değişiyor, ilgili bankaya başvurulacak. Ehliyet ve ruhsat için "ÇALINDI" deyin bu sayede masraflar ucuzlayabilir; emniyet trafik tescile başvurulacak. Tutsat için ilgili banka/galeri/satıcıya başvurulacak. Karakoldan altığınız tutanak örneği ile ruhsat, ehliyet vs. işlemlerini hemen yaptırmalısınız.
    Randevu alın trafik tescil ve sürücü belgesi bölümünden ayrı ayrı alınıyor sonra harçları yatırın internette vardır bilgileri ehliyet 150 tl civarı tutar sanırım.
    Ruhsat pahalı olabilir.