Merhaba,
Yurtdışındaki bir siteden apk indirdim. Apk'ya ilk girerken indirdiğim sitenin linki ve rusça yazılar var. Bu girişteki, indirdiğim siteye ait olan kısmı apk'dan nasıl çıkarabilirim? birkaç tane edit programı denedim sonuç alamadım.
APK hakkında bilgisi olan arkadaşlar?
6
●421
- 06-11-2017, 16:01:17Konu sahibinin izni olursa, bu konuda bende bilgi almak istiyorum. Yardımcı olursanız memnun olurum. @Erebus bilgi edinirsek birbirimize bilgi verelim.
Saygılar. - 06-11-2017, 16:18:33apktool ile decompile edin. (apktool d -f -r dosya.apk)
gerekli smali dosyalarında not defteri ile değiştirmek istediğiniz yerleri değiştirin.
apktool ile tekrar derleyin. (apktool b dosya dosya.apk)
keytool ile imza oluşturun (keytool -genkey -v -keystore dosya.keystore -alias dosya_alias -keyalg RSA -keysize 2048 -validity 10000)
jarsigner ile imzalayın (jarsigner -verbose -sigalg SHA1withRSA -digestalg SHA1 -keystore dosya.keystore dosya.apk dosya_alias) - 06-11-2017, 16:30:21Kaynak sitenin intro'daki ögelerini hangi aşamada kaldırıyorum? smali dosyalarına göz attım (sadece url aradım dosyalarda) bulamadımtolgasen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 06-11-2017, 16:33:33İntrodaki öğelerini smali dosyaları içerisinden kaldırmanız gerekiyor.Erebus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
jadx ile apk'yı açarsanız düz java olarak görürsünüz kodları. o java kodlarında arama yapın introyu ve hangi sayfada ise smali dosyasını editleyerek kaldırabilirsiniz.