Merhaba arkadaşlar, 26/10/2017 tarihinde nakil talebinde bulundum. Yeni taşındığım yerde fiber olduğu için fiber tarifesine geçmeniz gerekiyor dendi. Bende kabul ettim sonra işlemler tamamlandı. Beklemeye başladım bugün yani 01/11/2017 tarihinde kontrol ettiğimde işlemin iptal edildiğini gördüm. Müşteri temsilcilerini aradım neden iptal edilmiş diye bir açıklama yok iptal edilmiş denildi. Fazla üzerine gitmeden olayın çok saçma olduğunu söyledim. Tekrar nakil talebi oluşturdular bekliyorum bakalım kaç günde geri dönüş yapacaklar. 2 kez randevu verdiler evinize gelip kurulum yapacağız diye ama ne gelen var ne giden açıklama yok neden böyle olduğuna dair.
İşin sıkıntı tarafı tivibu kullanıyoruz internet olmadığı için kullanamıyorum.
Birde şöyle bir saçmalık var. 15 günü geçerse nakil işlemi 24 TL ücret almayacağız diyorlar. 1 hafta bekleyip iptal ettikleri işlemi saymıyorlar bu süreye neymiş aktif işlem başlaıktan sonraki süre sayılıyormuş.
Daha önce nakil yaptıran var mı?
Son durum:
Bu olayın geçtiği gün tekrar nakil kaydı oluşturdular. 2 gün geçti aradan yine iptal oldu. Tekrar aradım neden iptal oldu diye yine bilgi yok dediler. Benimle dalga mı geçiyorsunuz dedim 1. tamam 2. kayıt yine iptal bu nasıl iş dedim. (Fazla uzatmıyorum)
Genel müdürlüğü aradım böyleböyle bir problem var napabiliriz diye. Adresimi aldı altyapıyı kontrol etti port yok dedi. Yine 444ü aradım böyle böyle bir problem varmış dedim nolacak dedim tekrar kontrol edelim dediler. Baktılar boşta port var problem yok dediler. İyice sıkıldım bu durumdan son olarak Genel müdürlüğe gittim direkt oradan kayıt oluşturmak için. 2 farklı kişiyle konuştum port yok dediler yine. Bana ankara genel müdürlüğünde olan bir mühendistin numarasını verdiler o gün orada olmadığı için orada bulunan bayan bizzat ilgileneceğim falan dedi. Pazartesi veya olmadı salı günü işim çözülmezse altyapı dolayısıyla iptal ettirmeyi düşünüyorum. Binada kentnet diye bir firma var hemen bağlayabiliriz diyorlar. Küçücük bir şirket problem yaratmadan bağlayalım diyor koskoca Türk telekom birişi beceremiyor. Anlayabilmiş değilim.
Son halim:
https://www.facebook.com/incisozluk/...9716885377767/
TT Nakil İşlemi Hakkında
0
●238