Merhabalar,
Bir müşterimin nakit sıkışıklığından ötürü kredi kartı ile ödeme yapmak istemesi üzerine bugün sanalpazar üzerinde bir ürün açarak ödeme yaptırdım.
Ancak biraz araştırdığımda sanalpazarın ciddi sorunları olduğunu öğrendim. Siz ödemelerinizi nasıl aldınız veya aldınız mı ?İptal mi etmeliyim, ilk defa böyle bir işlem uyguladım. Yardımcı olursanız memnun olurum.
Sanalpazar Hakkında
6
●475
- 21-07-2017, 04:47:42geçen sene 400 lira civarı bi alacağım vardı, 45 günü bulmuştu parayı hesabıma yatırmaları. dikkatli olun hocam.
- 21-07-2017, 09:37:26Benzer bir durumum oldu kredi kartımı nakite çevirdim para yatmadı bankadan işlemi iptal ettim zorlanırsınız hocam.
- 21-07-2017, 16:27:57Meblağ 1000 tl, henüz onaylanmadı işlem
"Ödeme havuz hesabına aktarılmıştır, kontrol edilmektedir."
İbaresi var 1 gündür. Banka ile görüştüm, 3d işlemi olduğu için iptal işlemi olsa bile geri ödeme zaman alabilir dediler. Beklemeye karar verdik, bakalım ne tür bir sonuç alacağız.