• 14-04-2017, 17:31:07
    #1
    "lutfen-yanitlamayiniz@turktelekom.com.tr

    bu mail adresinden mail geldi,bu com tr alan adlarını nasıl alıpda sahtekarlik yapabiliyorlar buna nasıl göz yumulabilir?
  • 14-04-2017, 17:35:57
    #2
    Üyeliği durduruldu
    Nic tr ye 250 lira ödeme yapan zaten 3 hafta içinde domaini alıyor.

    Bakınız : http://p ornoizle.com.tr
  • 14-04-2017, 17:37:59
    #3
    turktelekom.com.tr

    zaten telekomun resmi adresi
  • 14-04-2017, 17:37:24
    #4
    TurkTelekom.com.tr'den geldiyse alan adı kaydı falan yoktur. Fake mail atmıştır. 12 yıl önce falan yapardık. Bir nevi phishing.
  • 14-04-2017, 17:41:33
    #5
    Değerli Müşterimiz,

    ....................com e-mail adresinizi 312............. sabit telefon hizmet numaranıza ait e-fatura e-posta adresi olarak belirttiniz. Onaylıyorsanız EVET'e, Onaylamıyorsanız HAYIR'a tıklayınız.

    TÜRK TELEKOM

    Dear Customer,

    ............com is updated as e-bill e-mail address for ................ service number.

    Please select YES if email address is correct.

    Please select NO if email address is not correct.

    TÜRK TELEKOM

    Mesaj otomatik olarak gönderilmiştir, lütfen cevaplamayınız.

    This is an automatically sent message,please do not reply.

    ve aşağıda turktelekom ile ilgili birsürü banner resimler vsvs var

    mail buradan geliyor

    lutfen-yanitlamayiniz@turktelekom.com.tr
  • 14-04-2017, 21:18:01
    #6
    Mail içeriğinde sizden kişisel bilgiler istemiyor ki.

    Adresinize fatura gönderme yerine e-fatura geçiş onay veriyor musunuz diyor.

    Her şeyde paranoya olmaya gerek yok.

    Keza; http://whois.domaintools.com/turktelekom.com.tr
  • 14-04-2017, 21:24:04
    #7
    Üyeliği durduruldu
    Evet veya hayır butonlarının yönlendirme linki nedir kontrol ettiniz mi?
  • 14-04-2017, 21:41:17
    #8
    e-fatura için bildiğimiz türk telekomdan gelmiştir.
  • 15-04-2017, 10:03:13
    #9
    HAZARFE adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Evet veya hayır butonlarının yönlendirme linki nedir kontrol ettiniz mi?
    https://ett.turktelekom.com.tr/etmh/.........şeklinde gidiyor..