• 03-03-2017, 20:12:37
    #1
    Arkadaşlar başımdan geçen bir olayı size aktarmak ve bilgilerinizi almak istedim.

    İnstargam da bahar_moda adlı bir sayfadan elbise siparişi verdim kargo elime ulaşmadı! sürat kargo ürünü elime getirmek yerine ürünü kendi şubesine gönderiyor ki ben ürünü kapıda ödeme ile almıştım. ürünü takip etmek için kargo şirketiyle irtibata geçtim bana söyledikleri şey traji komik; ÜRÜNÜ KAPINIZA GETİRDİK VE SİZİ ARADIK! halbu ki kapıma gelen ne kargo var idi ne de beni arayan bir kargo şirketi! üstelik KAPINIZA GELDİK YOKTUNUZ Yazısı! ben bu durumu elbise aldığım instargam sayfasına yazdım ve dedim ki ürün elime ulaşmadı kargo şirketi ile görüşüp ürünü geri gönderirmisiniz diye iletişime geçtim 3 gün geçti aradan bana dönüş yapmadılar.

    Aradan 2 hafta sonra ürünü satan kişi beni aradı ve ilginç bir şekilde bana Ürünü geri iade etmişsiniz sebebi nedir diye zerzenişde bulundu. satıcı benimle öyle bir konuşuyor ki karşısında sanki müşteri değil de başka bir varlık varmış gibi! ben durumu anlatıyorum hata sizin diyor! ve bana sormadan ürünü geri gönderiyorum dedi bende dedim ki hayır kardeşim istemiyorum ürününü aradan neredeyse kaç hafta geçmiş ve sizin konuşmanıza bakarak ürünü almicam dedim! satıcı bana o zaman kargo paramızı vereceksiniz 10 tl dedi! yani öyle bir konuşma tarzı var ki hem yüksek ses hem emir verir gibi! ben almadığım kargonun parasını vermem dedim satıcı telefonu kapadı ve ardından mesaj attı; HAKKINIZDA YASAL İŞLEM BAŞLATILACAKTIR VE ÖDEMEKTEN KAÇINDIĞINIZ KARGO PARASI KAT KAT ALINACAKTIR!

    Şimdi bunlar bana tazminat davası açabilir mi böyle hakları var mı?
  • 03-03-2017, 20:15:08
    #2
    Üyeliği durduruldu
    hiçbir hakkı yok. bişey yapamaz
  • 03-03-2017, 20:18:06
    #3
    Bi cacık çıkmaz

    E6853 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  • 03-03-2017, 20:20:38
    #4
    instagra üzerinden ürün satıyor peki bu ürünün faturas var mı ? Bu şahış bunun için vergi veriyor mu ?

    Hadi bunları geçtim. Orta da anlattığınız üzere kargo şirketinden kaynaklanan bir durum var ve siz satıcıya gerekli açıklamayı yapmışsınız amasatıcı size haftalar sonra dönmüş.

    Korkmayın hocam dava filan açamaz böyle saçma sebebten ve komik paradan. Açsa bile bir sonuç elde edemeyecektir.
  • 03-03-2017, 20:24:10
    #5
    Yerse yapmışlar, kargo ulaşmamış sizi arayıp bildiren yok ürünü almamışsınız neyin davasını açıcaklar?
  • 03-03-2017, 20:29:09
    #6
    Buyur kardeşim aç diyeceksin ona
    Ne diye acıcakmıs merk ettim şimdi
  • 03-03-2017, 20:29:35
    #7
    Hiçbir şey yapamazlar
  • 03-03-2017, 20:33:17
    #8
    herşeyi ne kadar kolay zannediyorlar anlamıyorum )
  • 03-03-2017, 20:33:28
    #9
    Üyeliği durduruldu
    ahahahahahahah hiç güleceğim yoktu.

    cacık külhanbeyleri.

    bir şey olmaz kardeşim.