• 27-02-2017, 15:05:20
    #19
    Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Natura bir süre sonra nefes tıkanıklığı yapıyor. Yani ben ve arkadaşlarım içtikten sonra bu durumu yaşadık. Tadı iyi değil zaten.
    Ben şuana kadar Efkar, Harlem, Big Boss, ve Natura kullandım.

    Efkar'ın eski serisini çok övüyorlardı. Yeniden satışa başladıklarında denemek için 3-5 farklı seçenek söyledim. İnanır mısınız bildiğiniz 3 ay ayaktan çıkmamış çorap gibi kokuyordu. İçemeden çöpe attım hepsini. Tabii tütün ağırlıklı likitlerdi. Millet aşığı Efkar'ın nasıl beğeniyorlar anlamadım.

    Sık kullandığım likit Harlem. Harlem ve Big Boss üreticileri aynı zaten. Elma bisküvi, ahududu vişne bisküvi, bisküvi çilek, starbucks, mocha, karayip likitleri gayet güzel. Özellikle ahududulu ve elma bisküviyi çok tükettim.

    Natura çöp diyebilirim. Naturayı şöyle kullanabilirsiniz. Atıyorum Harlem bir likit aldınız. Deponuzu doldururken az yer bırakın. Likite uyumlu bir Natura likitinden ufak atabilirsiniz. Mesela mocha içerisine hafiften vanilya gibi.

    Likitleri arkadaşım vasıtasıyla alıyoruz. Bir arkadaşı İstanbul Eminönü'nde likit satıyor.



    Gönderdim hocam.
    Tesekkurler,naturanın elmasına alışmıştım,bu belirttiğiniz harlem in elma bisküvisi naturanın elması ile yakınmıdır birbirlerine acaba?yakın ise sizden teemin edebilirmiyiz?
  • 27-02-2017, 15:25:46
    #20
    Üyeliği durduruldu
    Normalde günlük 2 paket sigara içerdim.
    1 hafta önce ilk e-sigaramı aldım ve 1 haftadır sigara içmiyorum

    • Smok stick v8 aldım (Başlangıç için en iyisi budur, pil sıkıntınız olmaz, usb ile telefon şarj aletine takarsınız hızlıca şarj edersiniz.) Pil masrafınız olmaz.
    • Coil uzun süre gidiyor. Yaklaşık 1 ay gidiyormuş araştırmalarıma göre. (Ben çok sık içtiğim için şuan 1.haftadayım hafif rengi değişti beyazdan.)
    • Ben 0.6 nikotinle başladım bayağı doyurucu tatmin edici. 0.3 e düşürdüm fıs geldi hava gibi. tekrar 0.6 ya döndüm nikotinde..
    • Likit'e 30 lira vermek istemedim, çünkü 3 günde 30cl likit bitiyordu.
    • Yaklaşık 400 tl masraf ettim, a'dan z'ye herşeyi dizdim kendi likitimi üretiyorum, temiz, ne koyduğumu biliyorum, kaliteli..(Merdüven altı değil sonuçta dışardan alınca ne olduğunu bilemezsiniz) Hatta şöyle söyliyim, ticaretini bile yapmayı düşünmedim değil.. Bayağı güzel likitlerim oldu, demleniyor.. İsteyene yakında 5cl şişelerde numune gönderirim kargo alıcıya ait olur, ikramım olsun. o kadar iddiaalıyım.
  • 27-02-2017, 15:30:24
    #21
    Kadircan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Normalde günlük 2 paket sigara içerdim.
    1 hafta önce ilk e-sigaramı aldım ve 1 haftadır sigara içmiyorum

    • Smok stick v8 aldım (Başlangıç için en iyisi budur, pil sıkıntınız olmaz, usb ile telefon şarj aletine takarsınız hızlıca şarj edersiniz.) Pil masrafınız olmaz.
    • Coil uzun süre gidiyor. Yaklaşık 1 ay gidiyormuş araştırmalarıma göre. (Ben çok sık içtiğim için şuan 1.haftadayım hafif rengi değişti beyazdan.)
    • Ben 0.6 nikotinle başladım bayağı doyurucu tatmin edici. 0.3 e düşürdüm fıs geldi hava gibi. tekrar 0.6 ya döndüm nikotinde..
    • Likit'e 30 lira vermek istemedim, çünkü 3 günde 30cl likit bitiyordu.
    • Yaklaşık 400 tl masraf ettim, a'dan z'ye herşeyi dizdim kendi likitimi üretiyorum, temiz, ne koyduğumu biliyorum, kaliteli..(Merdüven altı değil sonuçta dışardan alınca ne olduğunu bilemezsiniz) Hatta şöyle söyliyim, ticaretini bile yapmayı düşünmedim değil.. Bayağı güzel likitlerim oldu, demleniyor.. İsteyene yakında 5cl şişelerde numune gönderirim kargo alıcıya ait olur, ikramım olsun. o kadar iddiaalıyım.
    Likitlerin hammedesi nedir? nEvde nasıl yapabiliriz?
  • 27-02-2017, 15:33:44
    #22
    Üyeliği durduruldu
    raskors adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Likitlerin hammedesi nedir? nEvde nasıl yapabiliriz?
    Dışarıdan aldığınız daha doğrusu Türkiye de satılan likitlerin %95 i zaten evyap likitler. Yani sanıldığı gibi sıfır ürünler değil, benim yaptığım gibi yapılıp satılan ürünler.

    Nbase - 250 ml 0.6 nikotin 47 tl
    Aroma tanesi 20 - 25 tl
    Tartı 60 lira
    Ultrasonik temizleyici 155 lira

    Bunlar gerekicek ilk etapta. Yapılış videoları youtubede mevcut
    Ama benim gibi aşırı içmiyosanız gerek yok
    Bana 30 cl 30 tl olan likitler 3-4 gün gidiyor aşırı içiyorum sanırım.
    Arkadaşa sordum mesela bana 1 ay gidiyor dedi..
    Kişiden kişiye değişiyor az içiyorsanız almanıza gerek yok bunları hazır alın benim gibi manyaksanız alabilirsiniz
  • 27-02-2017, 15:56:18
    #23
    Elektronik sigara, nihayetinde teknolojinin bir nimeti ve doğal olarak da teknoloji geliştikçe o da gelişiyor.

    Yani ilk çıktığı zamanlarla şimdiki bulunduğu konum arasında dağlar kadar fark var.

    İlk zamanlarında millet akciğerleri iflas ettirip, zatürre bile oluyordu.

    Ama şimdi hem cihazlar gelişti, hem de likitler çeşitlendi.

    Makina olarak kaliteli bir ürün kullanmak öncelikli şart. Sonra ürünün bakımlarını yapıp pil ve likit durumunu sürekli kontrol altında tutmak gerekiyor.

    Ayrıca Likit olayında iş artık Gurmeliği döndü. İnsanlar artık hem doğal hem de daha lezzetli olduğu için kendi likitlerini bile yapıyorlar. Yabancı forumları takip etmenizi şiddetle öneririm.

    Zararı konusuna gelince tabi ki var ama sigarayla kıyaslandığında daha az. Üstelik temiz ve kokusuz.
  • 27-02-2017, 16:13:42
    #24
    Arkadaşlar ben 9 sene sigara kullandım. 6 ay e-sigara kullandım çok araştırdım yazımı okuyun kolay dilde anlatıp yeterli bilgi vermeye çalışacağım.

    Öncelikle sigara;
    Sigaranın hep zararlarından bahsedilir ama asıl nedeninden pek bahsedilmez kimsede bilmez. Paketinin yan tarafına bakın ZİFİR yazar. Bu zifir tütünün yanmış hali olan KATRAN'ın dumanı olmaktadır. Almanya'da zifir yazmaz katran yazar direk olarak. Katranın ne olduğu pek halk içinde yayılsın istenmezler. Nedenmi? Çünkü bu katran ile YOL YAPILIYOR ARKADAŞLAR!!!

    Bu katranın dumanı olan zifir vücutta nereye ulaşırsa ulaşsın tıkıyor. Her türlü hastalığa sebep veriyor. Ağızdan başlayın, boğaza geçin oradan akciğere... Sonrada vücutta dağıldığı bütün yerlere... Bütün vücudu tıkıyor yavaşça öldürüyor....

    Arkadaşlar sigaranın tüm dünyada bir günde sadece ne kadar para kaldırdığını hiç hesapladınizmi? Hesaplanması bile zor. Ve bu sigaradan her yıl milyonlarca insan ölüyor.

    YASAL TERÖR!

    E-sigara nedir?

    Akü ve başlıktan oluşmuş içerisine likit ( yani sıvısı ) konarak çalışan bir elektronik cihazdır. Düğmeyi basarsınız içerisindeki likiti sıcaklaştırır ve buhar oluşmasını sağlar. Sizde bu buharı içinize çekersiniz...

    Likit neden oluşur?
    Büyük miktarı genelde bitkisel gliserinden oluşur. %5-10 oranında da aromadan oluşur. Gliserin bitkisel yağlardan elde edilir bu gliserini katkı maddesi olarak birçok yiyeceğin içerisine de koyarlar. Vücudumuzun alışık olduğu bir kimyasal maddedir. Sağlıklımıdır? Hayır fakat oranla kıyaslarsanız katran maddesinin yanında masum bir çocuk gibidir.

    Gelelim nikotine;
    Sigarayla ilgili bilinen bir hurafede asıl zararlı olanın nikotin olmasıdır. DEĞİLDİR! Nikotin kötü tarafı bağımlılık yapma özelliğidir. Nikotin maddesi tıpta birçok alanda kullanılır. Birçok ilaçta kullanılır. Bizim vücudumuzda nikotin bağımlılığı vardır. E-sigara likitinin içerisine de nikotin sıvı olarak konulur. Nikotinin ham maddesi tütün yaprağının kendisidir. Zaten tıp adıyla nycotyne gibisinden bir adla geçer.

    Zararlı olan tütünün yanmış hali olan katranın zifiridir.

    E-sigara sağlığa zararlımıdır?
    Bu elektronik cihaz daha yeni olduğu için gözle görülür birşey yok. Fakat uzmanlar tahmini olarak ölüme gidecek derecede zararlı olduklarının kanısında değiller. Tek sorun buharının yoğun olması sebebiyle akciğeri ŞU DOLDURABİLMESİ'dir. Buda tabiki sorunlu olabilir ilerde. Ve uzun süreli kullanımda tabiki...

    Özet;
    Arkadaşlar; e-sigara alın ve mutlaka alın. Sağlıktan bahsedersek, yediğimiz yoğurttan girelim tohumu ne olduğu belli olmayan sebzelerden çıkalım. E-sigarayı sadece sigarayı bırakmak için bir geçiş olarak kullanın. E-sigara sigara bırakmaya yönelik EN İYİ ALTERNATİFTİR.


    VE GÜZEL TARAFIDA ŞUDUR; hepimiz bıraktık tekrar başladık. Hep ne oldu? Bir dal sigarayı tekrar aldık ve o bize sigarayı tekrar başlattı .

    OLDUKİ TEKRAR BAŞLAYACAK GİBİ OLDUNUZ ALIN ELİNİZE TEKRAR E-SİGARAYI NİKOTİNSİZ LİKİTİ KOYUN 2-3 KERE ÇEKİN. VÜCUDUNUZA TEKRAR NİKOTİN GİRMEDİĞİ İÇİN ERTESİ GÜN CANINIZ İSTEMEYECEK BU LANETLERİ
  • 27-02-2017, 16:37:51
    #25
    zulte adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Tesekkurler,naturanın elmasına alışmıştım,bu belirttiğiniz harlem in elma bisküvisi naturanın elması ile yakınmıdır birbirlerine acaba?yakın ise sizden teemin edebilirmiyiz?
    Natura'dan daha iyi tabii ki. Doygunluk hissini veriyor.
    Özel mesaj ile ulaşın yardımcı olurum.
  • 27-02-2017, 16:58:39
    #26
    Üyeliği durduruldu
    Eleaf iStick Pico İlk makinem .

    Big Boss Marka likit kullanıyorum. En beğendiğim meyve aromaları tercihim. 0,6 nikotin.

    Kullanmaya başlayalı ve sigarayı bıraktıktan sonra " Sabah o ağız tatsızlığı, yorgun uyanma ve nefes alış-veriş " değişimleri hissetmek mümkün. Bir süre sonra sigarayı denedim ve tadı iğrenç geldi açıkcası ve kendisi zorlasan da yarıda atıyorsun. Ben cihazdan memnunum ve başlangıç seviyesi olarak önerilen bir cihaz.

    Patlama olaylarını da araştırdığım kadarıyla pil tarafına geçen sıvı veya pilin eskimesi. 20 - 100 TL lik bir cihaz kullanmayın kaliteli birşey alın derim. Likit seçimlerini merdiven altı yapan çok o yüzden kaliteli kullanın.

    Ben herşeyin iyisinden yanayım ve gerçekten sigaradan daha az zararlı.
  • 27-02-2017, 17:41:45
    #27
    Likit yerine Nbase ve aroma alarak kendiniz yapabilirsiniz.

    100ML nbase (tünü sıvısı) 22 TL sanırım. Aromarlar 10ml 17 TL.

    Ben öyle yapıyorum.

    NBase yapımını nasıl yapacağız asıl o önemli.