Dayımı çakallar yedi, gömdük ama mezarını da eşeliyorlar!
85
●6.324
- 27-01-2017, 20:49:51hocam bi tarım ilacı var. domuzlar için kullanıyoruz biz. Sıvı . onu alıp mezarının kenarlarına koyarsanız oralara yaklaşamazlar. bir tür koku yayıyor hayvanlr için yaklaşamıyorlar bu sayede. İlacın adı aklıma gelmedi ama domuz ile alakalı aratırsanız bulabilirsiniz.
- 27-01-2017, 21:08:43teşekkürler ama d.muz oldugu değil de çakal oldugunu söylüyorlar hocam..hepsi için geçerli mi acaba?phpbot adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 27-01-2017, 21:11:18tüm hayvanlarda işe yaradığı söyleniyor.TahsinCetinkaya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
biz sadece domuz için kullanıyoruz ama ayı , kurt için kullananlar varmış.
linki buldum inceleyebilirsini.
https://www.yalovasufidan.com/domuz-...FUVmGwodsSQIMg - 27-01-2017, 21:21:10RANGER DOMUZ KOVUCU İLE TARLANIZI VE BAHÇENIZI İŞGAL EDEN ,BAŞTA DOMUZLAR OLMAK ÜZERE BURUN KOKUSU İLE HAREKET EDEN (ayı kurt çakal kedi köpek KÖSTEBEK,TARLA FARESİ, SANSAR,KURT,ÇAKAL,YILAN AKREP KUŞ... VB ) TÜM HAYVANLARI BERTARAF EDEN,TARLANIZI VE BAHÇENİZİ %100 KORUYAN ,KENDİSİNİ KANITLAMIŞ ETKİLİ DOĞAL BİR ÜRÜNDÜR.ÜRÜNLERİMİZ HAYVANLARI KESİNLKLE ÖLDÜRMEZ.YAYDIĞI KOKU SAYESİNDE BAHÇENİZDEN VE TARLANIZDAN UZAK TUTARphpbot adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tüm ev villa bahçesi olanlar çocuklarını akrep yılan sokması böcü börtü ısırması'ndan korkanlar,evinize ve bahçenize tarla faresi ve zararlı böceklerin girmesini istemiyorsanız mutlaka bu ürünü kullanmanızı öneririz
Teşekkür ederim... çok çok teşekkür ederim hocam... söyleyeyim bizimkilere bakıp sipariş verelim...Çok teşekkürler hocam.. - 27-01-2017, 21:38:24Üyeliği durdurulduYahu tövbe. Hurafeler havada uçuşuyor.
Başınız sağ olsun, kötü bir durum. - 27-01-2017, 21:48:36Konu çözüme kavuşmuş yorum yazmayım yazmayım dedim ama dayanamadım. Ne kadar komik şeyler konuşulmuş. Konuyu açan dostumuz adamcağızın kişiliğiyle ilgili bazı bilgiler vermiş. Bunun üzerine bazı arkadaşlarımız yaptıklarının cezasını çektiğini vs. ima etmiş , kabir azabının başladığını öne sürmüş. Sorarım bu ülkede hiç mi iyi bir insan korkunç bir şekilde hayatını kaybetmiyor ? Bir insan kötü bir ölüm yaşadıysa bu onun hakettiği anlamına mı geliyor ? 21.yy'dayız lakin bazı düşünceler hala 16.yy'da falan kalmış. Hocaya/alime git diyen bile olmuş. Olayın kanıtlı olarak neden gerçekleştiği belli , neden devam ettiği belli , nasıl çözüme ulaşılabileceği belli. Bilimsel yöntemler kullanarak tek seferde kesin çözüme ulaşmak var iken hacıdan / hocadan medet ummak niye. Nasıl ki hasta olduğunuzda hocaya gidip okuttuktan sonra evinize gelip iyileşmeyi beklemek yerine hastahaneye gidiyorsanız böyle konularda da bilime başvurmalısınız.