TurgayGok adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
Ölümden sonra kazanç
24
●1.507
- 31-10-2016, 18:41:30borsadan temettü veren hisseleri toplamak. benim tarzım bu. uzun vadede ailene yeter.
- 31-10-2016, 21:21:44ben 2 gün sitelerle uğraşmasam ya ddos yiyor ya sızmaya çalışanmı dersin database hatalarımı dersin biraz zor + güncellik ister siteler.
en güzeli vakitli bir ölüm ise ederine satıp aileye çoluk çocuğa eşe vermek sitelerin parasını.
vakitsiz ise zamanında vasiyet hazırlayıp sitelerin satılmasını ve gelirinin aileye verilmesini istemek vs vs gibi şeyler yapılabilir. - 31-10-2016, 23:27:05Yeryüzündeki hangi sistem, program ilgilenilmeden, geliştirilmeden, üzerinde çalışılmadan para kazanabilir ki? İmkansız.
- 31-10-2016, 23:33:25Maviuan hocama katılıyorum.maviuan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yapay zeka şu an sorduğunuz soruya sanırım en yakın cevap olarak kabul edilebilir. Yaklaşık 3-4 sene önce, yapay zekaya merak salarak başladım öğrenmeye. Şu an yapay zeka temeliyle çalışan bir hit sistemim var ve hiç bir kullanıcıya ihtiyaç duymadan kendi ihtiyacını yapay zeka sayesinde yaptırabiliyorsun. Bu konuda bir kaç yere uymuyor proje. Oda ilgilenmeden veya geliştirmeden bir ömür devam etmesi biraz imkansız gibi. Çünkü örneğin ben sistemi Google'a göre veya daha iyi etki edeceğini düşündüğümüz algoritmalara göre geliştiriyorum güncelliyorum sistemi.
VDS.TC'inde dediği gibi, geliştirilmeden ilgilenilmeden kazanç sağlamak neredeyse imkansız.VDS.TC adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geliştirilmeden, ilgilenilmeden kazanç sağlamak için, hiç kimseye bağlı olmayan bir sistem olmalı. Yani kendi kendine kazanabilmeli, herhangi bir siteden veya firmadan kazanç sağlamamalı. Buda biraz saçma kalıyor kendi kendine kazanç olayı.
Ancak duruma ilgilenme ve kısmende olsa geliştirme eklenirse, o zaman ben kendi sistemim adına bir aileyi geçindirebilir diyebilirim. Müşterilerle ilgilenip sisteme gerekli eklemeleri yapabildiği sürece her zaman kazanç döner. Ancak kendi kendine kazanç sağlamak adına gidersiz hiç bir sistem olabileceğini sanmıyorum pek.
Yine de beyin fırtınası yapılabilir, güzel bir konu olmuş.
- 01-11-2016, 00:20:46İşin içindeki siteyse bırakın ölmeyi ölmeden öncede ortada bırakabilir. anlatmak istedigim, sanal ortamda hiç bir şey ebedi olmaz heleki web sitesi, ben ne domainler gördüm sahibi öldükten 3-5 sene sonra piyasaya düşen.
Yani demem o ki hiç bir web sitesi bir kişi öldükten sonra ailesinin geçiminin garantisini sağlamaz. Çünkü her an banlanabilir, saldırı yiyerek kapanabilir, barındığı hosting firması batabilir, domain yenilemesi yapilamayabilir vs vs.
Realde birşeyler yapılabilir, paranız varsa alırsınız 2 tane daire kiraya vermek için veya sağlam bir yerde dükkan işte bunların kirası kişi öldükten sonrada ailesini geçindirir - 01-11-2016, 00:39:20Belki biraz vefasız görüneceğim lakin ben öldükten sonra çocuğuma benden maaş kalsın istemem oturduğu ev kalsın araba kalsın yeter zaten bir çok kişiye göre hayata 2 0 önde başlamış olacak açıkçası bana ailemden hiçbir şey kalmadı çocuk yaştan beri çalışıyorum ama çok ailesinden para kalan kişi tanıdım genellemek gibi olmasın ama çoğu yüzsüz terbiyesiz çıktı çocuğumunda öyle olmasını istemem paranın kıymetini bilmesi için çalışmasından yana olurum kendi başına ayakta durabilmeli o yüzden pek bu konuya takılmıyorum.