• 16-10-2016, 01:09:07
    #10
    Arkadaşa vermiş olduğun cevap olan
    Adımı biliyorsun ama hikayemi değil kelimesi ile konuyu açtığında yazdıkların arasında dağlar kadar fark olduğunu anlamadığın idrak edemediğin sürece para kazanamazsın kazandığın parayıda afiyetle yiyemezsin.

    Forumda daha yenisin ayakları yapmayacağım 19 yaşında birisin r10 da konuları okuyarak yorum katarak deneyerek ve para katarak ancak para kazanırsın tabiki dinleyerek başarabilirsin

    Forumda çok var ayda 1000 tl kazanan sitem var yazıp 6 ay sonra açtığı konuyu unutup siteyi 200 tl ye satmaya çalışan mı dersin
    340.000 tl ye domain satın aldım yazıp 30 tl ye 3 domain satış konusu açan mı dersin
    Yada multiden banlanan ama hala bir şekilde yalanlarla forumda yer etmeye çalışan mı dersin niceleri var

    Doğru sektör uygun domain yeterince yatırım ve istikrar ile sende kazanırsın merak etme ve her zaman dürüst ol
    Tavsiyem budur
  • 16-10-2016, 11:01:03
    #11
    yasina adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Merhaba kardes,
    Bizim seni yargilamak ya da sana zarar vermek gibi niyetimiz olmaz. Ben yaklasik 10 yildir bu islerle ugrasiyorum. Seo calismalarim oldu cok onemli kelimelerde uzun sure 1. Siralari gordum. Ads bile vermeden saglam donusler aldik. Rakipler 70k ads cikiyordu mesela. ama hic bir zaman cikip demedim ben seo biliyorum. Seo ogrendim diye. Seo cidden cok kapsamli google bizim bilmedigimiz gunde 40 50 tane farklilik deniyor. Piyasa cok hizli degisiyor. Iyi bir seocu cok iyi adwords bilmeli. Cok iyi roi hesaplamali yazilimdan anlamali. Bir cok metrik var. Sunu demek istiyorum, bir ayda ogrenmen bu alanda uzman olman cidden olanaksiz gibi. Ben mesela bildigimi yazamam. Mutlaka bilmedigim cok taktik vardir. Her seocunun ayri taktigi var.

    Neyse gelelim tavsiyelere, kardesim bu alanda iyi para kazanmak icin once ingilizce ogrenmen sart eger biliyorsan zaten yabanci kaynaklari cok yakin takip edersen saglam isler cikartirsin. Pazarlama ve reklamcilik ile ilgili cok guzel kitaplar okumani tavsiye ederim.
    Baskasina hizmet etmek yerine nasilsa vaktin boldur kendine bir niche site kur kardesim. Arama hacimlerinden bulman lazim.
    Sm yonetimi gelecek icin iyi bir yatirim degil sahsi dusunce mobil icin uzmanlasman gelecekte sana cok fayda saglayacak.

    Umarim kendimi dogru izah edebilmisimdir. Iyi forumlar.


    SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Evet hocam cevabınızı okuduğumda kendimin de bir hışımla cevap verdiğimi gördüm gençliğimize verin yazıma baktım evde seo biliyorum gibi kelimeler kullanmışım Kendimce diyorum iyi ki uzman v.b yazmamışım ama söylediklerinize katılıyorum ve tavsiyelerinizi önemsiyorum artık düzeltiyor seo biliyorum v.b yerine seo öğreniyorum kullanacağım teşekkür ediyorum.

    --R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 11:01:03 -->-> Daha önceki mesaj 10:56:41 --

    FoxTr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Arkadaş doğru söylemiş hocam, sadece söyleyiş tarzından dolayı biraz kırılmışsınız. SEO çok meşakkatli bir iştir; ciddi bir bilgi birimi, deneyim ve sabır gerektirir. 1 ay gibi kısa bir sürede bu işten para kazanamazsınız. İşte olay da bu 1 ayda SEO öğrenip bundan para kazanılmayacağını bilmediğiniz için para kazanamıyorsunuz Öğrendikleriniz sizi başarıya ulaştırmış; sitelerimi 1.sayfada üst sıralara taşıdım demişsiniz bu yeteneğinizin üzerine gidin daha da üst sıralara çıkmaya çalışın gerisi gelir zaten.

    Yazdıklarımda bir art niyet yok gerçekçi bir yorum yaptım. Ben 8-9 yıldır bu işlerin içindeyim aklınıza takılan konularda fikir danışabilirsiniz.
    Yorumlarınız için teşekkür ediyorum